Бібліотека-філія № 34 Львівської муніципальної бібліотеки шукає дарувальників

Бібліотека-філія № 34 Львівської муніципальної бібліотеки

Добрий день.

Бібліотека-філія № 34 Львівської муніципальної бібліотеки.

Наша бібліотека розташована у мальовничому місті Винники, що біля Львова, і є центром формування ідентичності місцевої громади.

Пріорітетними напрямками нашої діяльності є:

  • сприяння розвитку особистості та реалізації громадських ініціатив шляхом позиціонування бібліотеки як презенторію, громадського коворкінгу, центру інтелектуального розвитку дітей та молоді, комунікативного майданчика місцевої громади,
  • поєднання волонтерської (ми є центром плетіння маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок та інше) та соціокультурної діяльності, залучення внутрішньо переміщених осіб до соціального життя бібліотеки та міста, їх інтегрування у місцеву громаду.

Бібліотека-філія № 34 Львівської муніципальної бібліотеки

Вся наша робота спирається на книгу та її пропагування. Вдалося очистити фонд від застарілої літератури та літератури тоталітарного режиму.

Ми активно працюємо над поповненням фонду через різноманітні акції та проєкти, залучаємо громаду міста. Але дуже бракує якісної, актуальної літератури. Є велика потреба як у галузевій літературі, так і сучасній літературі українських та зарубіжних письменників. Особливо потребуємо літературу для юнацтва та дорослої аудиторії.

Будемо раді поповненню фонду! Щиро віримо у допомогу небайдужих людей.

Будемо вдячні за допомогу у поповнені бібліотечного фонду новою сучасною художньою та нон-фікшн літературою для різних вікових категорій.

Наша електронна адреса: publiclibrary34@gmail.com

Наша сторінка на фейсбуці (Бібліотека Винники):  https://www.facebook.com/bibliotekavynnyky

Читати також


up