Гайворонська міська публічна бібліотека шукає дарувальників

Гайворонська міська публічна бібліотека

 Гайворонська міська публічна бібліотека Гайворонської міської ради.

Гайворонська міська публічна бібліотека - це інформаційний, культурний, сучасний, освітній простір для спілкування, Хаб цифрової освіти, територія творчості, натхнення, вільний доступ до інтернетуі, WI-FI, заклад, де шанують традиції, впроваджують інновації, дбають про майбутнє.

Бібліотекарі завжди намагаються створити максимально комфортні умови для усіх користувачів, в тому числі для внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та маломобільних груп населення.

Послугами бібліотеки користуються понад 2600 користувачів.

Батьки з дітьми нашого міста із задоволенням проводять своє дозвілля в бібліотеці на дитячому «Просторі дружньому до дитини», де до їхньої уваги цікаві засідання-обговорення, добірки книжок на будь-який смак, консультації психолога та логопеда, перегляд мультфільмів в «Бібліокінозалі», розваги, різноманітні настільні ігри, майстер-класи і спілкування у колі друзів.

Гайворонська міська публічна бібліотека

На базі Інформаційно-ресурсного центру бібліотеки проводяться безкоштовні консультації, уроки комп’ютерної грамотності, опанування цифрових навичок у застосунку «Дія» та онлайн-платформі «Дія. Цифрова освіта». Працівник центру допомагає у розробці та виданні краєзнавчих посібників, корегує та набирає друковані видання творів місцевих письменників, поетів-земляків, тим самим поповнюючи фонди книгозбірні.

З березня 2022 року бібліотека розпочала роботу в проєкті «У нас – все для Вас», метою якого є підтримка внутрішньо переміщених осіб, надання їм безкоштовних інформаційних, культурних бібліотечних послуг та участь у масових заходах.

Бібліотекарі разом з ВПО активно займаються волонтерською діяльністю: плетуть сітки, збирають кришечки на протези для воїнів, допомагають проводити благодійні заходи на підтримку ЗСУ, беруть участь у майстеркласах, де виготовляють листівки-обереги для захисників.

Тісно співпрацюємо з партнерами: Гайворонська міська рада, КЗ «Гайворонський Центр культури та дозвілля», КЗ «Гайворонський краєзнавчий музей»; сектор Гайворонське бюро безоплатної правової допомоги, КЗ «Гайворонський центр соціальних служб», територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) ГМР, КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр» ГМР, Гайворонський політехнічний фаховий коледж, Гайворонський професійний аграрний ліцей, КЗ «Гайворонський ліцей № 1», КЗ «Гайворонський ліцей № 2», ГО «Центр відновлення особистості та перетворення суспільства».

При бібліотеці функціонують два молодіжних клуби: «Феміда» та «Співрозмовник». На їхніх засіданнях проводяться різноманітні, зокрема пізнавальні, дискусійні заходи, які цікавлять сучасну молодь.

Оскільки бібліотеку відвідують користувачі різних вікових категорій, то читацькі вподобання найрізноманітніші. Бібліотека на сьогодні потребує поповнити фонди новими книгами художньої літератури сучасних українських та зарубіжних авторів, науково-популярної, освітньої літератури українською мовою.

Щоб одного разу, завітавши до бібліотеки, читач мав можливість ознайомитися з новими книгами, які отримає бібліотека в рамках програми «Інформаційна підтримка бібліотек» та щиро від душі подякувати її організаторам!

Книги, які потрібні бібліотеці:

  1. Гуменюк Н. «І дощ не змиє всі сліди»
  2. Гуменюк Н. «Тінь командора»
  3. Брати Капранови «Забудь-річка»
  4. Брати Капранови «Історія Європи .Український погляд»
  5. Брати Капранови «Веселих свят»
  6. Брати Капранови «Кобзар 2000»
  7. Володимир Лис «І прибуде суддя»
  8. Володимир Лис «Діва Млинища»
  9. Кокотюха А. «Підпільна держава»
  10. Кокотюха А. «Осінній сезон смертей»
  11. Кокотюха «Пророчиця»
  12. Дарина Гатко «Щоденник безнадійно приреченої»
  13. Світлана Талан «Ми завжди були разом»
  14. Світлана Талан «Остання весна»
  15. Світлана Талан «Своє чуже життя»
  16. Ткаченко Г. «Втрачене життя»
  17. Саліпа О. «Дерево роду»
  18. Шкляр В. «Спів Божої пташки»
  19. Бойн Д. «Хлопчик у смугастій піжамі»
  20. Колін Гувер «9 листопада»
  21. Колін Гувер «Все починається з нас»
  22. Колін Гувер «Без Мері»
  23. Ребекка Яррос серія «Четверте крило», «Залізне полум’я»
  24. Дж. Аберкромбі «Герої»
  25. Дж. Арментраут серія «Із крові й попелу», «Королівство плоті й вогню», «Корона з позолочених кісток», «Війна двох королев»
  26. Саллі Торн «Мій коханий ворог»
  27. Делія Овенс «Там де співають раки»
  28. Мей Маск «Жінка яка має план»
  29. Мег Мікер «Мама й син»
  30. Френк Герберт. Книга Дюна (комплект із 6 книг)

Електронна пошта: library.hr@gmail.com

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/hayvoron.library/

Читати також


up