Відділ обслуговування Центральної бібліотеки Полтавської МТГ шукає дарувальників

Відділ обслуговування Центральної бібліотеки Полтавської МТГ

Відділ обслуговування Центральної бібліотеки Полтавської міської територіальної громади.

Відділ обслуговування Центральної бібліотеки МТГ є громадсько-публічним осередком, що посідає важливе місце в інфраструктурі знань та соціокультурному просторі громади та є майданчиками для інтерактивного спілкування дорослих і дітей. Бібліотеку щорічно відвідує до 6500 користувачів.

Сьогодні вона не лише місце для пошуку інформації і читання книг, а й сучасний креативний простір для зустрічей та заходів, осередок спілкування, майданчик для творчості та проведення дозвілля, місце з особливою атмосферою, що єднає однодумців, надихає до праці, допомагає відпочити думками, поринути у світ книг та отримати максимум інформації в одній установі.

Відділ обслуговування Центральної бібліотеки Полтавської МТГ

Наш заклад слугує прекрасною ілюстрацією трансформації класичної бібліотеки в бібліохаб із гнучкою та динамічною структурою, комфортним середовищем, зонуванням бібліотечного простору, використання інформаційно-комунікативних технологій з метою надання широкого спектра традиційних та інноваційних послуг. Звичайна міська бібліотека зусиллями дружного й згуртованого колективу стала епіцентром соціокультурних подій, інформаційним центром, територією креативного навчання, самовираження і комунікації, спілкування та дозвілля, майданчиком громадянської активності членів громади.

У 2022-2023 рр. бібліотека стала учасником україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» за реалізації БФ «Бібліотечна країна». Цього року ми реалізуємо просвітницький проєкт «Бібліотека – платформа єднання», направлений, зокрема, на інтегрування ВПО у міську громаду.

Книгозбірня потребує сучасні книги для дітей та підлітків (пригодницькі, фентезі, детективи, з шкільної програми) українською мовою.

Для дорослих: великий попит на сучасну художню літературу як українських, так і зарубіжних авторів (детективи, трилери, романи). Крім цього є потреба в книгах для саморозвитку, з психології та історії українською мовою.

Електронна адреса: vo.smb.poltava@gmail.com

Фейсбук: https://www.facebook.com/library.pl.smb

Інстаграм: https://www.instagram.com/library_pl

Читати також


up