Співачка THE VITORIEN презентувала нову пісню «Актриса HOLLYWOOD»

Співачка THE VITORIEN презентувала нову пісню «Актриса HOLLYWOOD»

Співачка THE VITORIEN, яка впевнено увірвалась в український шоу-бізнес, презентувала новий трек «Актриса HOLLYWOOD». Пісня стала восьмою у творчому добутку співачки та написана із життєвого досвіду, як і минулі роботи. 

Композиція першочергово створена, щоб дати зрозуміти сучасній молоді, що негаразди завжди нас спіткатимуть: будуть злети та падіння, але тільки наша реакція і сприйняття життя – роблять щасливим фінал.  

«Я завжди презентую пісні, які передають мої почуття. Нова пісня описує мій емоційний стан та внутрішні переживання, викликані тим, що колись відчувала кожна із нас», — поділилась артистка 

«Актриса HOLLYWOOD» – пісня про стан жінки, всередині якого вона проживає безліч різних емоцій, негараздів і провокацій долі. Не дивлячись на це все, вона розправляє свої плечі і впевнено йде до мети.

«Пам’ятайте, що завжди є вибір: здатися і опустити руки, або не дивлячись ні на що, гордо переступити через всі перешкоди і йти по життю з посмішкою, немов та актриса Голлівуду», — підкреслила співачка 

Сингл THE VITORIEN «Актриса HOLLYWOOD» однозначно заслуговує на те, щоб потрапити до вашого плейліста. Слухайте і насолоджуйтесь творінням THE VITORIEN на всіх цифрових майданчиках країни! 

 



Читати також


up