Співачка BOGOMAZ випустила дебютний альбом «Alien»

Співачка BOGOMAZ випустила дебютний альбом «Alien»

BOGOMAZ – співачка в стилі електроніки. Вона створює музику в оркестро-готичному звучанні, яке напряму пов’язане з їїчним образом. BOGOMAZ – антигероїня, відображення людського негативного прояву! 

У другій половині 2024 року артистка презентувала першу частину містично-епатажного альбому «STEP». Він складається з різножанрових стилів: електроніки, готики, оркестрової електроніки, тріп-хопу та інших. Перша частина отримала назву «Alien», і до її увійшло 4 треки: «Alien», «Run», «Dreaming», «Проміння». 

Альбом «Alien» – це музична історія про те, що кожної секунди людина переживає різні емоції, а вони вже формують її ставлення до світу. 

Головний меседж альбому: показати психо-соціальні теми навколишньому середовищу. 

«Я показую Вас самих! Не варто довіряти тому, що ви бачите – зовнішність та зовнішні прояви такі оманливі…», — поділилась BOGOMAZ.

Незабаром планується представлення другої частини альбому до якого увійдуть україномовні пісні. Перша частина налічую 4 англомовних треки: 

«Alien» – пісня-присвята тим, хто страждає від булінгу в мікросоціумі. 

«Run» – пісня присвячена емоціям, що нагадують втечу та біг. Це дуальність цього світу: ніколи не спиняйся, але і не тікай ​​від себе... Втекти від себе неможливо.

«Dreaming» – пісня про сон, що «стукає» до тебе вночі. сон такий явний, що вже і не знаєш де правда... Кошмар, що розвівається до ранку, нагадавши кожному про вічну боротьбу темряви і світла.

«Проміння» – пісня, яка присвячена емоціям, що є уособленням віри навіть після пережитого відчаю. Ти завжди знайдеш «промені», навіть якщо твій простір закрила темрява.

«Я буду створювати новітню музику, де саме мистецтво перебуватиме у музиці. Мій альбом про новітню, експериментальну музику, що занурює слухачів у світові містики та людські емоції», — додала наприкінці артистка. 

Користувачі соцмереж зауважили, що такий жанр співачки нагадує саундтреки до містичних трилерів. 

Дебютний альбом BOGOMAZ «Alien» доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках країни!




Читати також


up