Як вибрати фрези для манікюру та педикюру: поради для нейл-стилістів

Як вибрати фрези для манікюру та педикюру: поради для нейл-стилістів

Підготовка нігтьової пластини за допомогою фрезерної машини допомагає скоротити час і заощадити зусилля, які витрачаються на окремі процедури манікюру та педикюру. Кожен нейл-стиліст, як той, хто працює вдома, так і той, хто практикує в професійному салоні, піклується про те, щоб його робота була акуратною, ефективною та безпечною.

Змінні аксесуари для фрезерних апаратів, включаючи фрези різних градацій і форм, які можна придбати на сайті https://staleks.ua/, полегшують досягнення бажаних результатів. З цієї статті ви дізнаєтесь, які види фрез найчастіше використовуються та для яких маніпуляцій з нігтями вони найкраще пасують.

Найпопулярніші види фрез за матеріалом?

У роботі нейл-стиліста – як початківця, так і професіонала – важливо мати можливість випробувати багато видів інструментів, тому вдалим рішенням буде придбати різні фрези, наприклад, на сайті https://staleks.ua/frezy/.

  • Алмазні фрези – виготовлені з нержавіючої сталі, використовуються для різних процедур, наприклад, для видалення гібридів і гелів, а також для підготовки кутикул та видалення натоптнів.
  • Керамічні фрези – стійкі до пошкоджень, не нагріваються під час роботи та не створюють вібрації, відмінно підходять для підготовки кутикули й зняття гелю та акрилової маси.
  • Твердосплавні фрези – є найбільш стійкими та довговічними. Використовуються для тих самих процедур, що й попередні види, а також для матування нігтьової пластини.
  • Гумові фрези – використовуються для полірування й матування нігтьової пластини.

Чи має значення форма фрез?

Крім матеріалу, з якого вони виготовлені, і розміру зерна, фрези для нігтів відрізняються за типом головки. Ось для чого призначений кожен тип:

  • загострені фрези – найчастіше використовуються для відділення кутикули від нігтьової пластини;
  • конічні фрези – вузькі й круглі конуси (веретено) використовуються для підготовки кутикули та матування нігтьової пластини. Вузькі конічні фрези ідеально підходять для маніпуляцій, де важлива точність, наприклад, якщо вам потрібно розмістити на нігті прикрасу (кришталь, перлини);
  • кулькові фрези – знадобляться при видаленні залишків кутикули з нігтьової пластини;
  • фрези циліндричної форми – використовуються для нарощування нігтів та для зняття гібридних, гелевих і акрилових матеріалів.

Де купувати інструменти для манікюру та педикюру?

Інтернет-магазин Staleks пропонує широкий асортимент професійних манікюрних та педикюрних інструментів, таких як кусачки, ножиці, пилки, та інше. Нейл-стилісти, які потребують фрезерного апарату, можуть ознайомитися з доступними моделями, перейшовши за посиланням https://staleks.ua/frezer/. До основних переваг інтернет-магазину Staleks слід віднести високу якість товарів, помірні ціни та швидке доставлення будь-якого замовлення.

Читати також


up