Акумулятор для телефона: види, як вибрати, де купити

Акумулятор для телефона

Зараз чим довше смартфон може працювати без підзарядки, тим краще! Все залежить від акумулятора телефона. Проте, яким би потужним він не був, з часом його потрібно замінювати, щоб телефон продовжував працювати довше. 

У цій статті ми розглянемо, які існують види акумуляторів, як правильно його вибрати і де можна вигідно купити якісний акумулятор для телефону.

Види акумуляторів для телефонів

Існує кілька основних типів акумуляторів, які встановлюють у мобільних телефонах:

  1. Літій-іонні (Li-ion)
    Найпоширеніший тип, який використовуються у сучасних смартфонах. У них висока ємність, низький саморозряд, тривалий термін служби, відносно мала вага та компактні розміри.
  2. Літій-полімерні (Li-pol)
    Це вдосконалена версія літій-іонних. Мають ще більшу енергетичну щільність, що дозволяє робити їх тоншими, вони безпечніші та підтримують швидку зарядку. Вони дорожчі порівняно з Li-ion батареями.
  3. Нікель-метал-гідридні (NiMH)
    Рідко використовуються, зазвичай вони встановлені в старих моделях телефонів. Поступаються попереднім двом ефективністю і розмірами.

Як вибрати акумулятор для телефона

Коли смартфон починає швидко розряджатися чи вимикається навіть за наявності заряду, ймовірно, настав час замінити акумулятор. Ось кілька порад, як правильно вибрати новий акумулятор:

  1. Орієнтуйтеся на марку і модель вашого смартфона
    Насамперед потрібно знати точну модель телефона. Вибір неправильної батареї може призвести до її швидкого зносу чи навіть до пошкодження пристрою.
  2. Зверніть увагу на ємність акумулятора
    Ємність акумулятора вимірюється в міліампер-годинах (mAh). Чим вища ємність, тим довше телефон зможе працювати без підзарядки. Проте, не варто завжди гнатися за великою ємністю, бо такі АКБ підходять не до всіх моделей смартфонів.
  3. Перевірте оригінальність
    Купуючи акумулятор, варто віддавати перевагу оригінальним або сертифікованим батареям. Неоригінальні акумулятори можуть коштувати дешевше, але вони часто поступаються якістю, мають менший термін служби.
  4. Проконсультуйтесь з продавцем
    Щоб бути впевненим, що ви купуєте акумулятор, який точно підійде до вашого телефона.
  5. Гарантія на товар
    Завжди перевіряйте наявність гарантії. Це додатковий захист у випадку, якщо батарея виявиться несправною чи швидко вийде з ладу. 

Де купити акумулятор для телефона?

Коли справа доходить до покупки акумулятора для телефона, варто звертатися тільки до перевірених продавців. В інтернет-магазині GSM-Forsage ви знайдете широкий асортимент акумуляторів для різних моделей смартфонів від провідних виробників. Основними перевагами покупки в GSM-Forsage є:

  • Широкий вибір товарів: у каталозі представлені акумулятори для всіх популярних брендів смартфонів, включаючи Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi та багато інших. Також компанія - єдиний офіційний представник бренду Mechanic в Україні, який виробляє особливі акумулятори для iPhone (вони мають збільшену ємність, порівняно з оригінальними).
  • Якість та надійність: всі акумулятори проходять суворий контроль на справність, щоб ви гарантовано отримали якісну запчастину.
  • Доступні ціни: компанія пропонує вигідні ціни на всі товари, що дозволяє заощадити без шкоди для якості. Для постійних клієнтів є система знижок, а також кешбек з кожного замовлення.
  • Професійна консультація: команда досвідчених менеджерів завжди готова відповісти на всі питання та допомогти з вибором акумулятора. 
  • Швидка доставка: замовлення доставляються по всій Україні в найкоротші терміни, щоб ви змогли швидко повернути телефон до роботи.

Для того щоб ознайомитися з асортиментом і придбати акумулятор, відвідайте офіційний сайт GSM-Forsage.

Правильно підібраний акумулятор забезпечить стабільну і тривалу роботу смартфона, що особливо важливо як для майстрів, які займаються ремонтом, так і для звичайних користувачів. Не економте на якості, не женіться за низькою ціною, щоб потім не довелось купувати ще раз новий акумулятор або навіть новий телефон. 

Читати також


up