Співачка Di_Si презентує сингл «До останнього»

Співачка Di_Si презентує сингл «До останнього»

Українська співачка Di_Si презентує свій новий сингл «До останнього», який присвячує дружинам військовослужбовців.

«До останнього»  —  це розповідь про те, як один день змінив все життя і нам довелося стати сильнішими. Це розповідь дівчини, яка була дружиною цивільного чоловіка, і в одну мить стала дружиною військового —  це її історія та за сумісництвом, сестри співачки Di_Si.

«Я вперше плакала над текстом пісні. Не змогла стримати сліз й під час створення музики, коли я наспівувала пісню. Ця пісня повинна доторкнутись до багатьох сердець, оскільки асоціюється з коханням і прикладом того, як жінки вірять в повернення коханого та оберігають сімейний тил», — розповідає співачка Di_Si.

Зі слів співачки, сингл «До останнього» про стосунки під час війни, що не дивлячись на страх і біль, у нас є віра в кохання та в наших захисників. Не забуваємо, що віра сильніша за ворогів.

«Зараз кожен із нас проживає миттєвості війни, яка змінює кожного: хтось, на жаль, не витримує й розлучається. Хтось навпаки, саме в цей час зміцнив свої стосунки — в кожного власна історія. Тому, хочу всім побажати, вірити і бути в коханні, не зважаючи ні на що й бути ще сильнішими», — коментує Di_Si.

Слухайте «До останнього» на всіх цифрових платформах та будьте поруч зі своїми близькими, навіть якщо вас розділяють тисячі кілометрів.

Читати також


up