РуханкоМен і маскот Фокстрот презентували спільний трек «Фоксі з тобою»

РуханкоМен і маскот Фокстрот презентували спільний трек «Фоксі з тобою»

Прем’єра унікальної колаборації найпозитивнішого ТікТокера України – РуханкоМена і найвеселішого українського бренд-персонажу – лисички Фоксі відбулася 19 вересня. Цікаво, що напередодні артист у своїх соцмережах заявив про творчу паузу зі своїми колегами –  Марічкою та Євгенчиком, а згодом ще й заінтригував прихильників щодо появи нової партнерки у наступній руханці.

Як підсумок, вийшов дует, який підписники назвали найнесподіванішою колабою року. За чотири дні ролик переглянули 330 000 разів TikTok, трек зібрав 30 тисяч уподобань і 1200 коментарів, в яких  користувачі поділилися думками щодо неочікуваного фіту.

«Вже заїло в голові. Обожнюю Фоксі. Руханкомен – топчик».

«Гарна підтримка для діток. Та й батьків теж».

Багато користувачів в акаунті Фокстрот згадало перший трек, який у 2020 р. зробив Фоксі мега-популярним маскотом і улюбленим анімаційним персонажем багатьох дітей.

«Була ціна кругленька, кусь-кусь і вже маленька».

Концепція нового ролику розроблена креативною агенцією BRND WGN UA і реалізована спільно з командою Фокстрот з нагоди запуску іміджевої кампанії «Фоксі з тобою». Музику і текст для треку створив РуханкоМен на замовлення мережі Фокстрот.

РуханкоМен – співак, блогер, найпозитивніший ТікТокер України, став популярним завдяки своїм рядкам «Беремо рюкзачок, з ним разом буде ок». Номінант незалежної музичної премії «MUZVAR – 2023», під його руханки більше 100 000 учасників встановили Всеукраїнський рекорд з наймасштабнішого виконання руханки онлайн.

Фоксі – маскот української мережі магазинів електроніки та побутової техніки Фокстрот, презентований у 2019 році. Бренд-персонаж задіяний практично у всій комунікації компанії, набув популярності після рекламної кампанії «Повний ціногриз». Восени 2021 року у роздрібних магазинах та на foxtrot.ua запустили у продаж фірмовий мерч. Його лінійка постійно оновлюється і розширюється. А з серпня 2023 року частина коштів з його продажу в рамках благодійної акції «Подаруй щасточку добра» направляється на психологічну допомогу дітям, що постраждали внаслідок агресії рф в Україну.

Читати також


up