Gvozdini представляє ремікс на пісню «Скільки ще» від Альони Омаргалієвої та Чексона

Gvozdini представляє ремікс на пісню «Скільки ще» від Альони Омаргалієвої та Чексона

Український діджей та продюсер Gvozdini випустив новий ремікс на емоційну пісню “Скільки ще” від талановитих виконавців Альони Омаргалієвої та Чексона. Цей ремікс додає нове звучання до вже улюбленого треку, зберігаючи його глибокий зміст та емоційний заряд.

Пісня “Скільки ще” присвячена всім, кого розлучила війна в Україні. Вона розповідає про біль та надію, які переживають люди, чекаючи на повернення своїх близьких з фронту. Ремікс від Gvozdini додає нові електронні елементи, що робить трек більш динамічним та сучасним.

Gvozdini коментує: “Для мене було честю працювати над реміксом на таку важливу та емоційну пісню. Я намагався зберегти її душу, додаючи при цьому своє бачення та енергію.”

Пісня вже доступна на всіх музичних платформах. Слухачі можуть насолоджуватися новим звучанням та підтримати українських виконавців у цей важкий час.

Про виконавця

Gvozdini – український музичний продюсер, який спеціалізується на електронній танцювальній музиці (EDM). Відомий своєю унікальною здатністю поєднувати емоційні мелодії з ритмічними бітами, створюючи атмосферні треки, що завойовують серця слухачів. Завдяки своєму таланту та неповторному стилю, Gvozdini відомий на українській та міжнародній музичній сцені.

Читати також


up