Співачка Yulia Kreitor презентує новий сингл «Ой боже»

Співачка Yulia Kreitor презентує новий сингл «Ой боже»

Талановита співачка та учасниця популярного музичного шоу «Неймовірні дуети» на Новому каналі, Yulia Kreitor, випускає нову пісню під назвою «Ой боже». 

Пісня «Ой боже» — це крик душі, саркастична реакція виконавиці на постійні засудження та стереотипи, з якими стикається сучасна людина. Це емоційний вигук про тиск суспільних норм та очікувань.

Yulia Kreitor - українська співачка болгарського походження, викладачка вокалу , та учасниця шоу “Неймовірні дуети” на Новому каналі. Саме там Юля показала себе слухачам та глядачам, як сильна Жінка, яка чітко розуміє свої кордони, знає чого вона хоче та як  впевнено йде до своєї мети, не дивлячись на засудження зі сторони. 

Вперше співачка виконала свою пісню “Ой боже” на шоу в дуеті з Олею Поляковою, котра одразу помітила сильну жіночу енергетику співачки і великий потенціал пісні.

“В неї самобутній талант! А в купі з тим, що вона класно співає - це може бути дуже круто!” —  коментує Оля Полякова.

Телешоу було справжнім викликом для Юлії, але коментарі суддів показали їй, що вона рухається в правильному напрямку:

“Пісня - ТОП, кажу зразу” — прокоментував суддя шоу “Неймовірні дуети”  Дмитро Монатік.

“Юля - ти неймовірна, просто чудова! Класний вокал, класна постановка, пісня мені сподобалась.”  — сказав Wellboy. 

«Ой боже» нагадує слухачам, що важливо слідкувати за власними пріоритетами, а не за чужими «правильностями». Співачка підкреслює, що кожен має право на свою думку, але саме нам вирішувати, як жити. Відповідальність за наші рішення лежить на нас самих, і, зрештою, нам слід сміятися з того, що подумають інші, адже найголовніше — жити так, щоб отримувати задоволення від свого шляху та йти до власної мети з любов’ю.

«Ця пісня — це своєрідний протест проти клішованих уявлень про те, якими ми повинні бути, а головний меседж пісні — це любов до себе і свобода бути тим, ким ти є», — коментує Юлія.

Аранжування до пісні  “Ой боже” створив Ігор Кириленко -  саунд-продюсер відомих українських артистів, таких як DANTES, Jerry Heil, DOROFEEVA та ін. , засновник школи з саунд-продюсування Kirilenko Sound School. Ігор не вперше працює з Юлею та впевнений, що пісня “Ой боже” стане хітом. 

Новий трек Yulia Kreitor «Ой боже» буде доступний на всіх музичних платформах 3 жовтня. Не пропустіть можливість почути пісню, що неодмінно викличе у вас як емоції, так і роздуми!

Читати також


up