Співачка FAJNA презентувала нову пісню і кліп про повернення додому - «Окрилена»

Співачка FAJNA презентувала нову пісню і кліп про повернення додому - «Окрилена»

FAJNA – співачка та автор пісень, яка вдало поєднує українські етнічні мотиви з сучасним звучанням. Учасниця талант-шоу, музичних фестивалів, благодійних концертів на підтримку України. 

Тепер зовсім інша: FAJNA презентувала щемливу пісню про рідний дім «Окрилена». Свою другу роботу в новому амплуа співачка підтримала кліпом. 

«Окрилена» – це пісня про те, що в кожному з нас живе маленька дитина і які б ми не були успішні, дорослі та реалізовані, ми завжди повертаємося до рідного дому, де можемо відпочити душею. 

«З однієї сторони, велике місто – це великі можливості, нові враження та знайомства, а з іншої – це і безперервна метушня та шалений тиск. У такі ключові моменти життя починаєш розуміти, що є справжньою цінністю!», — поділилась співачка.

Композиція була написана після переїзду до Києва і стає справжнім передбаченням для тих, хто хоча б раз покидав рідні стіни. Відеоробота показує дорогу додому через мальовничу Україну. Головну роль у відео виконала FAJNA. 

«Кожна людина зможе відчути себе та заново прожити свою історію у цій пісні! Адже кожен переживав чи переживає нелегкі часи і в такі моменти єдине, чого хочеться – просто приїхати до мами, адже лише поруч з нею можна побути знову дитиною, відчути ту безумовну любов, яку не купиш за жодні гроші світу!», — додала артистка

Слухайте нову українську пісню FAJNA «Окрилена» на музичних платформах та дивіться кліп в YouTube і музичних каналах України. 

Читати також


up