Відомий блогер SKOMOROH випустив пісню «Якщо ти підеш»

Відомий блогер SKOMOROH випустив пісню «Якщо ти підеш»

Улюбленець мільйонів, популярний Тік Ток-інфлюєнсер SKOMOROH продовжує тішити своїх прихильників новинками власної музичної творчості. Артист презентує свіжу композицію - “Якщо ти підеш”. Щемлива історія кохання та почуттів, які здатні прожити до останнього подиху. 

“«Якщо ти підеш» - це присвята коханню, своєрідна клятва. «Я помру, якщо ти підеш» - слова, які говорять самі за себе, про справжнє кохання. Хочу, аби цей трек пронизував душу глибокими емоціями та відображати силу справжньої кристалічної любові, коли все зовнішнє немає ніякого сенсу. Головні сенси – клятва кохати, незважаючи на всі труднощі та випробування”, - поділився SKOMOROH.

Новий сингл артиста - це зворушлива історія про вірність та відданість, а також про незламний звʼязок двох сердець. 

“Мені здається, останнім часом у нашому суспільстві так мало таких “невмерущих” історій кохання, а людям потрібне це натхнення. Саме тому і пісня вийшла хоч і лірична, але точно з надихаючим контекстом. Любити і бути вірним своєму вибору! Цінувати присутність коханої людини”, - додав SKOMOROH.

Зізнавайся у коханні разом з новим треком SKOMOROH, а також слухайте композицію на всіх музичних платформах, а також на офіційному YouTube-каналі виконавця!

Читати також


up