Співачка Adel Asanty презентує автобіографічний трек Unlock

Співачка Adel Asanty презентує автобіографічний трек Unlock

Українська блогерка та учасниця шоу «Холостяк», а віднедавна співачка Adel Asanty презентує свій новий трек Unlock.

Трек Unlock — це особиста історія співачки про свого колишнього та перезавантаження думок, які допомогли розпочати все з початку. Саме розставання з колишнім дало для Adel Asanty нове життя, як у ментальному, так і у творчому сенсах. 

«Музика врятувала мене від депресії та сліз від розставання з колишнім хлопцем. Саме розставання з коханим дало мені нове життя, тобто - unlock. Трек Unlock про те, що в житті є не тільки одна частина, а їх багато і як ти їх змінюєш, залежить тільки від тебе», — розповідає Adel Asanty.

Разом з новим синглом, Adel Asanty презентує й однойменний відеокліп, знятий на вулицях Києва. Зі слів артистки, трек Unlock для сміливих дівчат, які не бояться залишить те, що їм не подобається, і почати життя з чистого аркуша. 

«Розставання з колишнім, це завжди на краще, не бійтесь тікати від того, що вас не влаштовує, і будьте тільки там де вам комфортно у відносинах», — коментує Adel Asanty.

Нагадаємо, що влітку співачка презентувала сингл «Дотики», який розкриває особистість Adel Asanty з нового боку та затягує нас у світ справжніх емоцій та почуттів.

Читати також


up