Співачка MOROZOVA випустила новий альбом та сингл «Спогади»

Співачка MOROZOVA випустила новий альбом та сингл «Спогади»

27 вересня заслужена артистка України Наталя Морозова (MOROZOVA) презентує новий альбом, що присвячений 20-річчю її музичної кар'єри. Він об’єднує 20 треків, що стали невід'ємною частиною її творчого шляху. Кожна композиція — це окрема сторінка її життя, сповнена емоцій, досвіду та змін.

"Цей альбом — моя подяка всім, хто був зі мною протягом цих років. Він відображає мій розвиток не лише як співачки, але і як особистості", — зазначає артистка.

Центральним треком альбому є «Спогади». Це не просто історія кохання, що залишило глибокий слід у серці. Це пісня про те, що навіть коли ми рухаємося вперед, минуле продовжує жити в нашій душі, надаючи нам сили або змушуючи нас переглянути своє життя.

"Ця пісня є дуже особистою для мене, адже спогади — це те, що ніколи не зникає. Вони можуть бути і болючими, і теплими, але вони завжди з нами, формують наш характер та життєвий шлях", — ділиться MOROZOVA.

Кліп на трек «Спогади», знятий в мальовничому Буцькому каньйоні і створює теплу й задумливу атмосферу. Кожна сцена кліпу передає відчуття тихих роздумів і спогадів, коли минулі події знову оживають перед очима. Музичне відео підкреслює головний меседж пісні — минуле, немов відблиск у воді, назавжди залишає відбиток у нашій свідомості і цей слід ніколи не зникне.

Новий альбом MOROZOVA став доступним для прослуховування сьогодні. Артистка зізнається, що з трепетом чекала цього дня і сподівається, що її треки, як і новий сингл, змусить зануритись у теплі спогади.

КОРОТКИЙ ОПИС АЛЬБОМУ:

До 20-річчя на сцені Наталія Морозова випускає альбом, який об'єднує 20 найкращих пісень її кар'єри. Цей реліз – музичне відображення шляху артистки, що підкреслює її творчий розвиток та невичерпну енергію.

Прослухати альбом: https://bfan.link/spogadi

КОРОТКИЙ ОПИС СИНГЛУ:

"Спогади" – новий трек MOROZOVA, що торкається теми кохання і ностальгії. Пісня передає теплі спогади про минулі почуття, які назавжди залишаться у серці.

Читати також


up