Українська артистка Black Swan випустила дебютний трек «Люстерко»

Українська артистка Black Swan випустила дебютний трек «Люстерко»

Український шоу-бізнес усе більше набирає обертів, і вже цієї осені нове імʼя зʼявиться у музичній сфері! Black Swan про елегантність та жіночність, про таємничість та естетику. Вона пташка, яка сміливо пливе за течією до мрії та своїм прикладом надихає інших рухатися до мети!

Дебютний трек артистки “Люстерко” з 27 вересня вже доступний на музичних платформах. Багато хто спитає, у чому його унікальність і чому трек має бути почутим? Геніальність у простих речах, що підтверджує досвід. Через його простоту й одночасно глибину змісту, кожен, хто хоч раз відчував розчарування у відносинах, прослухавши трек, може відпустити минуле  і зробити крок назустріч собі, щоб навчитися робити щасливими себе самостійно, а не шукати щастя назовні.

Трек пронизаний емоційними моментами та внутрішніми особистими переживаннями, які комусь хочеться прожити самостійно, а хтось передає свої емоції через творчість, як зробила це Black Swan. 

“Хтось згадає свої ситуації, повʼязані з відданими надіями, у когось трек викличе думки про минуле та спогади про ті моменти, коли здавалося, що все могло б скластися інакше. Мені б хотілося, щоб «Люстерко» також викликало відчуття полегшення та звільнення від ілюзій, надихнуло на прийняття нових рішень та встановлення межі, щоб більше не стикатися з хибними обіцянками. Але нехай кожен знайде в ньому щось своє”, говорить співачка.

Образ артистки в соцмережах не про контент “без сенсу”, а про символізм у кожному відео та пісні. Чорні крила, елегантні сукні, аксесуари, які підкреслюють жіночність, доповнюють внутрішні цінності співачки. Black Swan має свою місію допомагати іншим розкривати свій потенціал, не боятися діяти та надихати працювати над створенням свого якісного життя. 

Співачка реалізовуватиме свою місію не тільки через треки, але й через контент у соцмережах, де вона транслюватиме шлях до мрії. Детально спостерігати за її шляхом до досягнення цілі та надихатися наполегливістю артистки можна через TikTok, де вона почала вести блог і показувати становлення її в українському шоу-бізнесі. 

“Моя основна місія – бути прикладом того, як можна жити вільно, творчо та в гармонії із собою, при цьому надихаючи інших на самореалізацію та рух до своїх мрій”, доповнює артистка.

Black Swan це проєкт глибокого занурення у світ, де музика, образи та емоції поєднуються, показуючи багатошарову та глибоку творчість, насичену складними почуттями та естетичною унікальністю.

Читати також


up