Співачка Margo Damaska презентує сексуальний ремікс на пісню «Кохаємося»

Співачка Margo Damaska презентує сексуальний ремікс на пісню «Кохаємося»

Співачка Margo Damaska презентує ремікс на свій романтичний сингл «Кохаємося», який присвячує всім закоханим та своєму першому коханню. 

Ремікс «Кохаємося», як і сама пісня — це історія про пристрасть, почуття та свідоме кохання. Кохання — це почуття окриленості, романтики, довіри та у випадку співачки — жіночого щастя. Саме тому, цей ремікс про закоханість, відчуття Марго, її пристрасть та про власний життєвий досвід.

«Чудово пам’ятаю свою першу закоханість у старших класах школи. Він був такий весь крутий зі зброєю та трохи під дією алкоголю - такі вже були у нас 90-ті, але на жаль він поїхав. Я йому присвячувала пісні, які співала у школі, він не знав, що я в нього була закохана. Звісно я його чекала та мріяла про те, що ми будемо разом. І ось,  через два роки він приїхав в місто. Саме таким було моє перше кохання й відтоді всі чоловіки нагадують мені його», — розповідає Margo Damaska.

Разом зі своїм релізом Margo Damaska застосовує нестандартну практику для української музичної індустрії. Співачка вирішила робили візуалізацію не лише під свої оригінальні треки, тому презентує разом з реміксом й Mood відео на нього.

«Потрібно йти не лише протоптаними стежками в музичній індустрії. Я вважаю, що також потрібно й відкривати своє бачення, свої горизонти та власні підходи до просування, щоб розвиватися та зростати в конкурентному середовищі музичного бізнесу», — вважає Margo Damaska.

Зі слів співачки, вже незабаром ми почуємо нові релізи наповнені потрібними сенсами. Оскільки до кінця 2024 року Margo Damaska планує презентувати ще мінімум два нових треки, над якими наразі активно триває робота.

Читати також


up