Молодий український репер BEM-BITCH у новому треці елегантно освітив розлуку з дівчиною

BEM-BITCH у новому треці елегантно освітив розлуку

BEM-BITCH презентував трек під назвою "Інакші", у якій елегантно освітив розлуку з дівчиною. Ця пісня була написана в Києві, коли артисту прийшов у голову мотив приспіва та деякі слова, після цього він і розвинув ідею трека

BEM-BITCH, молодий український виконавець, презентував нову пісню "Інакші", у якій на прикладі ліричного героя показав, як незначні, здавалося б, зміни всередині людей можуть впливати на стосунки між ними. Герой намагається пояснити дівчині, що більше не може бути поруч із нею, адже вони обидва змінилися, стали не такими, як деякий час тому. Саме цей фактор і став вирішальним у цій історії. "А тепер ти живеш своїм новим життям, не зважаєш на їх дикий хейт. Тепер ти сама, не залежиш від інших - для мене важливий момент", - цими рядками автор закінчує куплет, у них герой відчуває радість від того, що в його, тепер уже колишньої дівчини все склалося надалі гарно, так, як він і хотів.

"Ця пара ще проведе разом останній вечір, на руках дівчини хлопець засне, але це буде востаннє, після цього в їхніх життях не буде практично нічого спільного. У героя нікуди не зникли світлі почуття до своєї другою половини, він так само бажає їй усього найкращого і нагадує, що вона варта ледь не цілого світу, проте він більше не матиме змоги супроводжувати її далі по життю", - саме так автор пояснює концепцію треку.

Попереду BEM-BITCH готує для нас чимало крутих релізів на різний смак, тож будемо з нетерпінням на них чекати.

Читати також


up