Молода блогерка Марія Арбузова презентувала першу пісню «Бульбашки» та кліп на неї

Молода блогерка Марія Арбузова презентувала першу пісню «Бульбашки» та кліп на неї

Дитячу пісню «Бульбашки» подарував відомий блогер – Олег Машуковський, щоб підтримати творчий почин Марії та розвивати індустрію пісень для молодшого покоління в Україні.

Трек про найкращих подружок, які у зв'язку із нинішньою ситуацією в країні опинилися на різних полюсах землі. Подружки всупереч усім перешкодам, щодня спілкуються по відеозв'язку та уявляють веселий час, коли вони знову зможуть бути поряд. Марія та її мама Анастасія Арбузова (учасниця шоу Супер-мама) прийняли такий подарунок та одразу ж поїхали на студію записувати трек. Друг сім'ї Влад Шериф - блогер та режисер, погодився підтримати ідею та зняв відеокліп, який вже сьогодні активно набирає перегляди та має перспективу стати одним з відомих дитячих кліпів серед молоді в Україні. Також у відео знялися відомі блогери: Олег Машуковський, Артур з каналу М5, Юлія Щаслива та Ігор Мотін, тіктокери Стас та Аліса, Стася та Мішель, Кирило Бритні та інші.

Сповнилася моя мрія. Я завжди хотіла свою пісню і просто зараз я дуже щаслива!  – каже Марія в своїх соц.мережах

У перспективі Маша та мама Настя планують записати цілий альбом, адже прочитавши коментарі під кліпом, стає зрозуміло, що він буде достатньо затребуваний. А ось про що будуть наступні пісні – загадка! Слідкуйте за новинами.

Читати також


up