Як онлайн придбати Зелену картку ARX для поїздок за кордон

ARX для поїздок за кордон

У зв'язку зі змінами в правилах перетину кордону до обов'язкового пакета документів повернувся поліс міжнародної автоцивілки. На щастя, українські автовласники можуть замовити дешеву Зелену карту онлайн, оформлення якої займає всього 5 хвилин без візиту до офісу страхової компанії ARX.

Як працює програма страхування авто за Зеленою карткою

Страхування авто за програмою Зелена картка активується відразу після перетину кордону. У разі аварії страхова компанія компенсує витрати постраждалим на лікування, реабілітацію, ремонт автомобілів та іншого майна, за яке відповідає страховик.

Вартість поліса СК ARX починається від 30 євро на місяць, переоформлення поліса не потрібне при переїзді в іншу країну ЄС. Це може врятувати власників авто від банкрутства, оскільки ліміти страхового відшкодування досягають мільйонів євро. Наприклад, в Іспанії сума компенсацій постраждалим у ДТП людям досягає 70 млн євро. Декілька країн, зокрема Франція та Велика Британія, ліміт не встановили зовсім.

Чому вигідно придбати Зелену карту в Україні

Переваги придбання Зеленої карти в Україні:

  • Дешевший поліс на 10-400% порівняно з європейськими аналогами.
  • Ліміти страхового відшкодування встановлюються згідно з законодавством тієї країни, де сталося ДТП.
  • Більш справедливий захист прав автовласників.
  • Вартість поліса не змінюється при переїзді в іншу країну ЄС.
  • Виплати здійснюються на підставі Європротоколу та протоколів поліції.
  • Служба підтримки ARX доступна цілодобово: телефон, чат, месенджери, соцмережі.
  • Оформлення Зеленої картки онлайн у програмі MyARX займає всього 5 хвилин.
  • Поліс набуває чинності через 24 години після оплати.
  • СК ARX має великий міжнародний досвід і входить до великого канадського холдингу Fairfax Financial Holdings.

Купівля Зеленої картки онлайн у СК ARX є простим та швидким процесом. Недорогий поліс Зеленої картки дає можливість здійснювати поїздки за кордон з впевненістю у фінансовій безпеці. Страхові виплати компенсують витрати постраждалим у випадку аварії за програмою Зелена картка.

Страхова компанія ARX працює на страховому ринку України понад 27 років і має величезний міжнародний досвід. З 2019 року вона є частиною великого канадського холдингу Fairfax Financial Holdings, який має мільярдні обороти та присутність у 40 країнах світу. СК ARX показала свою надійність і під час війни, виконуючи свої зобов'язання зі страхових виплат у повному обсязі.


Читати також