Виставка «Музейна збірка. Федір Захаров. До 100-річчя від дня народження». Музей сучасного мистецтва України

Виставка «Адреса: Київ». Музей сучасного мистецтва України. Афіша Київ 2019

З 19 вересня по 27 жовтня 2019 р. Музей сучасного мистецтва України запрошує відвідати виставку «Музейна збірка. Федір Захаров. До 100-річчя від дня народження».

Видатний художник, яскрава особистість - він був і залишається уособленням прекрасного смаку, працьовитості і майстерності. Його чаруюче-чудові пейзажі і чарівні натюрморти не підвладні часу, вони сучасні і професійні й не скуті обмежуючими рамками того періоду, в якому жив і творив Майстер.

Федір Захарович Захаров - приклад майстерного володіння ефектами освітлення. Він писав яскраві сонячні дні і темні місячні ночі, різнокольорові квіти і похмурі гори, сліпучо-білі снігові поля і глибоке темне море. І всі його роботи виконані легко, щедро, щиро.

Мистецтвознавець Рудольф Подуфалий сказав про Захарова: «Він був як би уособленням самого живопису, його вищої інстанції ...».

На виставці представлено 65 творчих робіт Федора Захарова - заслуженого діяча мистецтв УРСР, народного художника УРСР, лауреата Державної Премії УРСР імені Тараса Шевченка, члена Національної спілки художників України, людини, яка присвятила все своє творче життя і натхнення величанню української природи.

Ми чекаємо ВАС на виставці.

Приходьте і насолоджуйтеся побаченим!

Музей працює з 11.00 до 19.00 кожного дня, крім понеділка. Вхід вільний

Адреса Музею: вул. Кирилівська, 41, м. Київ


Читайте также