Фотовиставка Ольги Пост «Моя акваторія»

Фотовиставка Ольги Пост «Моя акваторія». Галерея Київської Школи Фотографії. Афіша 2019 - 2020

Запрошуємо відвідати авторську фотовиставку Ольги Пост «Моя акваторія», яка представлена в Галереї Київської Школи Фотографії з 6 грудня 2019 р. по 5 січня 2020 р.

Автор фотовиставки – Ольга Пост – українська фотографиня, майстриня пейзажу, член Національної Спілки журналістів України. Навчалась фотомайстерності в Київській Школі Фотографії та Студії Олексія Абрамова. Номінантка та переможниця багатьох фотоконкурсів.

Артфотосерія «Моя акваторія» – це колекція світлин, створених на узбережжях різних країн з 2009 до 2019 років.

Даний проект – спроба фотографа через призму пейзажів показати стан природи і присутність людини як частини цієї природи, її значення і водночас незначність у контексті величі світового океану.

«Я прагнула за допомогою кольору і півтонів передати у світлинах своє відчуття широти й атмосферності водних просторів і окреслення небокраю. Намагалась у процесі зйомки передати неперевершеність ліній узбережжя, де природа та культура так досконало взаємодіють одна з одною, створюючи єдиний простір. У результаті сформувався візуальний наратив знайомих образів, емоцій і атмосфери. Моя акваторія – це мій ідеальний світ, в якому природа і культура, що створена людиною, перебувають у балансі, гармонії та естетичній рівновазі», - розповідає автор виставки Ольга Пост.

Галерея Київської Школи Фотографії,
м. Київ, вул. Ділова, 5а, корпус 10 (ст.м. Олімпійська)

Графік роботи виставки:
Пн.- Пт.: з 10:00 до 20:00, Сб.- Нд.: з 10:00 до 16:00
Експозиція представлена до 5 січня 2020 р.
Вхід на виставку вільний!


Читайте также