25-12-2019 Всё о музыке 116

Joe Bonamassa у Києві

Концерт Джо Бонамасса. Афиша Киев 2020

Найкращий блюзовий гітарист світу Joe Bonamassa вперше виступить у Києві

Джо Бонамасса (Joe Bonamassa) – американський блюзовий музикант, співак та автор пісень, визнаний у всьому світі як один з найкращих гітаристів свого покоління, володар Blues Music Award та номінант на Grammy. Він виступав з такими легендарними музикантами, як Buddy Guy, B.B. King, Eric Clapton, John Lord, Slash, Jethro Tull, Stephen Stills, Blondie Chaplin, Foreigner, Steve Winwood, Warren Haynes, Journey, Solomon Hicks та Derek Trucks. Виступає і записується в дуеті з приголомшливою Бет Харт, а також є співавтором проєктів Black Country Communion і Rock Candy Funk Party. 20 травня 2020 року музикант вперше виступить у Києві, у Палаці Україна. Це буде його єдиний концерт в Україні у світовому турі зі спеціальною програмою з останніх альбомів та улюблених хітів.

"Ніхто на сцені сьогодні не грає з такою ж пристрастю, вишуканістю і сильним
талантом, шанує тих, хто прийшов до нього на концерт, і має таку ж
пристрасть до свого ремесла, як Джо Бонамасса" - Classic Rock Revisited

Артист обожнює живі виступи, а його концерти є одним з найважливіших напрямків його діяльності. У 2018 році галузевий сайт Pollstar помістив їх в список найприбутковіших продажів квитків у світі на 49-му місці. Його тури розпродаються в найбільш знакових концертних залах світу, серед яких були Red Rocks Amphitheatre, Greek Theatre в Лос-Анджелесі, Аудиторія “Райман” в Нешвіллі, Королівський Альберт-Холл в Лондоні, Віденська опера, а також Нью-Йоркський Театр Маяка. В середньому, Бонамасса виступає до 200 днів на рік.

Джо Бонамасса регулярно з'являється на сторінках топових музичних видань по всьому світу, починаючи від журналів Esquire і Parade, закінчуючи Rolling Stone і American Songwriter, а також Guitar Player, Acoustic Guitar, Vintage Guitar і Classic Rock. У 2009 видання Classic Rock включив його в число найкращих гітаристів усіх часів.

Бонамасса ріс у музичній сім'ї і почав грати на гітарі, коли йому було всього 4 роки. А в 12 років почав свою зоряну кар’єру - з виступів на розігріві в Бі Бі Кінга. Досить скоро музикант розпочав сольну кар'єру і став одним з найуспішніших блюзових музикантів світу. Перший альбом Джо Бонамасса A New Day Yesterday вийшов у 2000. Визнання дебютної роботи вразило: платівка потрапила в ТОП-10 блюз-чарту США. Практично всі наступні релізи музиканта були приречені на успіх і завоювали любов публіки. Протягом останніх 13 років випустив 15 сольних альбомів. А загалом у його дискографії – понад 30 альбомів, як студійних, так й концертних (останній, Redemption, - у 2018 році).

У Києві Джо Бонамасса виступить зі спеціальною програмою у супроводі потужної команди музикантів зі світовими іменами. Прозвучать найкращі композиції, з якими в кожного пов'язані найяскравіші моменти життя: I'll Take Care of You, Love Is a Gamble, Blues of Desperation і безліч фірмових каверів видатного музиканта. Безцінні моменти, проведені в компанії улюбленого блюзмена, подарують яскраві враження та заряд життєвої енергії.


3 вражаючих факти про Джо Бонамассу:

  • Більше блюзових альбомів на перших позиціях чартів, ніж у будь-кого
  • Продано понад 3 мільйонів його альбомів
  • Тури по всьому світу до 200 днів у році
  • ЩО: Перший концерт в Україні видатного блюзового музиканта Джо Бонамасса

    ДЕ: Палац Україна
    КОЛИ: 20 травня 2020 р.
    КВИТКИ у квиткових операторів.


    Читайте также