Чохол для iPhone! Стильний захист для вашого смартфона!

Чохол для iPhone! Стильний захист для вашого смартфона!

З часу прем'єри iPhone SE 2020 минуло майже півроку, і модель все ще викликає великий інтерес. Перш за все, він набагато менший за iPhone 11, саме тому шанувальники Apple, які люблять компактні смартфони, в захваті від нього. Його цікава характеристика та приваблива ціна за сучасними мірками також заслуговують на увагу.

Корпус iPhone SE 2020 виготовлений повністю зі скла, тому, очевидно, він збирає абсолютно усі відбитки пальців. Це може дуже дратувати багатьох людей. Тому практично неможливо обійтися без чохла. Враховуючи це, компанія Gisolo підготувалf насправді величезну пропозицію чохлів, присвячених різном моделям телефонів. Детальнше ознайомитися із повним ассортиментом пропонуємо на сайті https://gisolo.com/. Завдяки тому, що розміри iPhone SE, розташування входів та камери однакові, як у випадку з iPhone 7 та 8, ви можете легко використовувати чохли, присвячені старим моделям. Вони підійдуть ідеально.

Переваги використання телефонного чохла

Головною особливістю різних типів футлярів та чохлів є захист телефону від пошкоджень, спричинених щоденним використанням. Однак кожен футляр має деякі додаткові особливості: чехол у формі книжки, чехол із кришкою для камери, чехол типу crossbody та чехол із захватом. Завдяки такому різноманітному асортименту кожен користувач смартфона знайде продукт, адаптований до власних потреб та уподобань.

Однак чохли для телефонів - це не лише захист вашого смартфона. Це також частина нашого стилю. Модний аксесуар, який чудово виглядає на #mirrorself і є цікавим доповненням стилю. Беручи до уваги той факт, що кожному подобається щось різне, Gisolo надала своїм клієнтам оригінальну вкладку, в якій кожен може створити свій особистий оригінальний та неповторний чехол. На першому кроці ви повинні вказати виробника та модель телефону, потім колір пристрою та тип корпусу, який ви хочете спроектувати, а потім можна починати створювати власний дизайн. Доступно багато варіантів: ви можете використовувати фотоколаж, сепію або bnw-ефекти, а також додати текст або вибрати фон. Користуватися функцією «створити свй чехол» - одне задоволення, під час цієї процедури кожен може відчути себе професійним дизайнером і створити свій власний, унікальний продукт.

Справа захисту

Випадки, які захищають як спинку, так і об’єктив у телефоні, надзвичайно популярні. Все це тому, що багато людей скаржаться на те, що їх камера подряпається, що призводить до погіршення якості фотографій та відео. Саме тому компанія пдготувала кілька типів чохлів із кришкою для камери, які мають пластикову рамку навколо об'єктива. Такий спеціально профільований чехол створений для того, щоб найкраще захистити камеру від подряпин.

Мармуровий ефект

Серед безлічі пропозицій ви також знайдете футляри (чохли) з мармуровим ефектом. Це все ще дуже популярна тема, яку часто вибирають жінки. Чому саме мармур? Бо виглядає надзвичайно елегантно. Він мінімалістичний і підходить майже до кожного вбрання. Усі чохли, зроблені з найбільшою делікатністю і точністю, завдяки чому вони ідеально підходять для телефону.

Читайте также


up