13.02.2022
Розваги
eye 111

Глава Marvel Studios запевнив, що серіал «Місячний лицар» буде жорстоким

Новини кіно 2022 «Місячний лицар»

Відколи було оголошено, що Marvel Studios розроблятиме серіал «Місячний лицар» для Disney+, виникли питання про те, як нам представлять героя. Зрештою, в історії Марка Спектора є темніший і, можливо, трохи похмурий аспект, який зовсім відрізняється від того, що зазвичай пропонує студія, підтримувана Disney.

Але хоча «Місячний лицар», очевидно, транслюватиметься в сімейному форматі і, ймовірно, не досягне такого рівня насильства, як «Шибайголова» або «Миротворець», Кевін Файгі хоче, щоб ви знали, що жорстокість все одно буде присутня в серіалі з Оскаром Айзеком у головній ролі.

У недавньому інтерв'ю виданню Empire глава Marvel Studios запевнив, що «Місячний лицар» буде «жорстоким».

«Було дуже весело працювати з Disney Plus та бачити, як змінюються межі того, що ми можемо зробити. Бувають моменти (у серіалі), коли Місячний Лицар бореться з іншим персонажем, і це досить жорстка сцена, а перша реакція така: "Ми збираємося відступити, вірно?" Ні. Ми не відмовляємось. Змінюється тон. Це зовсім інша річ. Це Місячний лицар».

У коміксах Марк/Стівен отримує надздатності, коли вступає в контакт з богом Хонсу, для якого він згодом стає свого роду провідником. Айзек сказав, що психічне здоров'я Марка — те, що буде делікатно розглянуте у серіалі. Описуючи міні-серіал як «ризиковане» починання, він додав: «Він неоднозначний герой, і речі, з якими ми маємо справу, дуже різні. Але оскільки це міні-серіал, а не фільм, на нас не тиснуть, щоби переконатися, що прем'єрний вікенд буде масовим. Ми можемо піти на більший ризик, внести експериментальну якість у величезний масштаб».

«Місячний лицар» з'явиться на Disney+ трохи більше, ніж через рік після того, як Marvel випустила свій перший серіал на потоковому сервісі.

Також у серіалі знялися Ітан Гоук, Мей Каламаві та покійний Гаспар Ульєль. Прем'єра «Місячного лицаря» відбудеться 30 березня на Disney+.

Читайте также


up