24.02.2022
Розваги
eye 268

​Творці «Ріка та Морті» та «Нетутешні​х» вступлять у гільдію аніматорів

«Рік та Морті»

Виробничі команди мультсеріалів "Рік та Морті" (Rick and Morty) та "Нетутешні" подали заявку на вступ до The Animation Guild - професійну гільдію та спілку художників-аніматорів, сценаристів та техніків.

Як повідомляє Deadline, таким чином працівники планують колективно укласти свій перший профспілковий контракт.

Повідомляється, що цей крок був здійснений за проханням працівників анімації про їх добровільне визнання, на що студії виробництва мультсеріалів Adult Swim та 20th Century Fox відповіли відмовою. Після цього гільдія подала петицію щодо проведення профспілкових виборів.

«Я проголосував за створення профспілки TAG, оскільки вірю в представництво та захист виробничих робітників. Без профспілок наші потреби ніколи не будуть визнані та задоволені», — заявив помічник директора з виробництва «Ріка та Морті» Дженніфер Воган.

"Рік та Морті" (Rick and Morty) транслюється в рамках блоку Adult Swim на телеканалі Cartoon Networkі, а серіал "Нетутешні", створений авторами "Ріка та Морті" та компанією 20th Century Fox, виходить в онлайн-кінотеатрі Hulu. Обидва проекти є анімаційними ситкомами для дорослих.

Читайте также


up