19.06.2022
Розваги
eye 1154

Новини кіно за тиждень. 19 червня 2022

Новини кіно за тиждень. 19 червня 2022

І ми знову розповідаємо вам про новини з світу кіно. 

Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Ніколь Кідман зіграє в гічкоківському трилері від автора «Свіжатинки»

Николь Кидман

Лауреатка "Оскара" Ніколь Кідман виконає головну роль у трилері "Голланд, Мічиган" (Holland, Michigan). Режисеркою проекту виступить Мімі Кейв («Свіжатинка»).

Сценарій фільму очолив так званий «Чорний список» найкращих неекранізованих текстів 2013 року. Деталі сюжету не уточнюються, проте відомо, що дія розгорнеться у невеликому містечку. Його мешканці зберігають чимало секретів у стилі фільмів Альфреда Гічкока.

Автором сценарію стрічки є Ендрю Содроскі («Полювання на Унабомбера»). "Голланд, Мічиган" вийде ексклюзивно на стрім-сервісі Prime Video. Наприкінці минулого року за участю Кідман там була показана біографічна драма "Бути Рікардо", за яку актриса отримала номінацію на "Оскар".

Ґай Річі зніме ігровий ремейк «Геркулеса»

Геркулес

Автор "Великого куша" Ґай Річі попрацює над ігровою версією мультфільму "Геркулес" 1997 року для студії Disney. Про це повідомляє видання Deadline.

Раніше Річі вже переносив на екран діснеївську класику — його «Аладдін» із Віллом Смітом вийшов у 2019 році та став касовим хітом. Продюсерами повнометражної стрічки виступатимуть брати Ентоні та Джо Руссо («Месники»).

За основу сюжету анімаційного мюзиклу взято давньогрецьку міфологію. Геркулес (він же Геракл) припадає сином Зевсу і є єдиним, хто здатний перешкодити володарю підземного світу Аїд захопити владу на Олімпі.

Одного разу поплічники Аїда роблять із Геркулеса звичайну людину. Через багато років підрісши юнак дізнається про своє призначення і має намір повернути собі божественне начало, що у дійсності виявляється зовсім не простим завданням.

Потенційний акторський склад фільму не розкривається.

HBO запустить у розробку спіноф «Гри престолів» про Джона Сноу

Сериал о Джоне Сноу

Всесвіт «Гра престолів» отримає ще один проект — телевізійний спіноф про персонажа Джона Сноу. До головної ролі повернеться Кіт Герінґтон

Деталі сюжету поки не розкриваються. Відомо, що новий серіал простежить за життям Сноу після восьмого сезону «Гри». У фіналі оригінального шоу Сноу, який вважався бастардом Старків, дізнається, що його справжнє ім'я - Ейгон Таргарієн, а значить, він має право претендувати на Залізний Трон. Натомість Сноу залишає Вестерос і вирушає за Стіну з Вільним народом (дикунами).

Канал HBO офіційно не підтвердив цієї інформації. Імена шоураннерів та сценаристів серіалу невідомі. "Гра престолів" офіційно закінчилася навесні 2019 року і викликала масу критики з боку фанатів, які вимагали перезняти фінал.

Вийшов перший тизер байопіка "Блондинка" з Аною де Армас

Netflix опублікував дебютний тизер фільму "Блондинка" про Мерилін Монро. Роль легендарної голлівудської актриси виконає Ана де Армас (Ножі наголо).

Стрічка заснована на однойменному романі Джой Керол Оутс і не є точною біографією Монро. Натомість картина розповість про трагічну долю Норми Джин Бейкер (справжнє ім'я Мерилін), яка стала жертвою бездушної голлівудської машини та багатьох чоловіків, які вирішили цим скористатися.

У фільмі також знімалися Едрієн Броуді, Боббі Каннавале, Джуліанна Ніколсон та ін. Режисером та автором сценарію виступив Ендрю Домінік («Як боязкий Роберт Форд убив Джессі Джеймса»).

Вийшов тизер серіалу «Король Талси» із Сильвестром Сталлоне

Сильвестр Сталлоне повернеться на телебачення із новим проектом «Король Талси». Гангстерська драма вийде на стрім-сервіс Paramount+ 13 листопада.

Авторами серіалу виступили Тейлор Шерідан («Єллоустоун») та Теренс Вінтер («Клан Сопрано»). За сюжетом, колись впливовий мафіозі Двайт Манфреді на прізвисько «Генерал» (Сталлоне) виходить із в'язниці після 25 років ув'язнення. Бос Манфреді виганяє його в Талсу, штат Оклахома, де героєві належить відібрати і навчити своїй справі нових злочинців.

Сталлоне також виступив продюсером серіалу. Загалом у першому сезоні заплановано десять серій. В акторському складі також з'являться Ґаррет Гедлунд, Андреа Севедж, Мартін Старр та ін.

Netflix випустив трейлер мюзиклу "Матильда" з Еммою Томпсон

Стрім-сервіс Netflix опублікував дебютний трейлер мюзиклу "Матильда" за мотивами однойменної казки Роальда Даля. Одну з найголовніших ролей виконала Емма Томпсон.

За сюжетом, п'ятирічна Матильда ​​Вормвуд розумна не за роками і має екстраординарні здібності. Вона вирушає на навчання до школи Кранчем, де править деспотична директриса Агата Транчбулл (Томпсон), яка тероризує учнів. Проте просто так здаватися Матильда ​​не збирається.

Найбільш відомою екранізацією казки була версія 1996 з Денні Девіто. Новий проект засновано на британському театральному мюзиклі «Матильда» 2010 року. Режисером кіноверсії виступив Метью Варкус («Гордість»). Сценарій адаптував Денніс Келлі («Чорне море»).

Вийшов розширений трейлер другого сезону "Убивств в одній будівлі"

Hulu опублікував довгоочікуваний трейлер другого сезону комедійного детективного шоу "Убивства в одній будівлі". Прем'єра перших двох серій запланована на 28 червня.

До головних ролей у проекті повернуться Стів Мартін, Селена Гомес та Мартін Шорт. Після фіналу першого сезону головні герої, подкастери-детективи самі опиняються під підозрою у вбивстві сусідки та намагаються зловити справжнього вбивцю.

До акторського складу другого сезону також приєдналися Емі Шумер, Кара Делевінь та Ширлі Маклейн. Стів Мартін знову взяв на себе обов'язки сценариста та продюсера шоу.

Серіал «Крізь сніг» закінчиться на четвертому сезоні

Сериал «Сквозь снег»

Телесеріал "Крізь сніг" (Snowpiercer), що виходить на каналі TNT, закінчиться на четвертому сезоні. Про це порталу Deadline офіційно повідомив представник мережі:

Ми можемо підтвердити, що Крізь сніг закінчиться після успішного показу на TNT. Талановиті сценаристи, актори і знімальна група змогли втілити в життя незвичну ідею, отримавши визнання критиків і вплинувши на весь жанр постапокаліптичних історій. Серіал назавжди залишиться в серцях та умах фанатів.

Серіал був заснований на французькому графічному романі Le Transperceneige Жака Лоба, Бенжамена Легранда, і Жан-Марка Рошетта. Антиутопічне шоу розповідає про події через сім років після апокаліпсису, який перетворив світ на засніжену пустелю. Залишки людства виживають на поїзді, який постійно рухається, та складаэться з 1001 вагона, де люди розділені за соціальними класами.

Вийшов перший трейлер 4 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу»

Долорес більше немає – у гру вступає Христина.

HBO випустив перший повноцінний трейлер 4 сезону науково-фантастичного серіалу "Світ Дикого Заходу". У ролику презентували нову героїню Еван Рейчел Вуд.

У 3 сезоні Долорес Абернаті (Вуд) загинула. Творець шоу Джонатан Нолан підтвердив, що героїня справді більше не повернеться. Проте Еван Рейчел Вуд буде у нових серіях – тепер вона грає письменницю Христину.

Христина, схоже, стане одним із центральних персонажів. Героїня за сюжетом намагатиметься розібратися в собі і зрозуміти, що насправді відбувається у світі. Судячи з трейлера, Христина може і не знати, що вона знаходиться в одному з парків.

На Калеба Ніколса (Аарон Пол) у нових серіях чекають суворі випробування. Герой опиниться у різних дивовижних парках. Поки що складно зрозуміти, які саме цілі переслідуватиме Калеб. Однак деякі сцени натякають, що він потрапить у великі неприємності. Страшно уявити, що з ним зроблять мухи.

Дізнаємося нові таємниці всесвіту «Світу Дикого Заходу» дуже скоро. Прем'єра 4-го сезону відбудеться 26 червня.

Читайте также


up