Інтернет-магазин DON PION – з любов'ю до квітів!

квіти у Києві

Серед багатьох київських магазинів флористики DON PION має свою хоч і невелику, але вже 10-річну історію. За створенням найбільшого у столиці інтернет-магазину квітів стоїть команда однодумців, об'єднаних любов’ю до краси квітів і готовністю ділитися нею з іншими. Найкращі майстри не тільки прикрашають повсякденність клієнтів, а й намагаються втілювати нові оригінальні ідеї у своїй флористичній діяльності.

Де придбати квіти у Києві?

Життя у столиці не стоїть на місці, воно постійно змінюється і щодня створює нові виклики. Тому, підкреслюючи красу квітки, майстрам доводиться постійно застосовувати нові оригінальні технології. На сайті https://donpion.ua/ ви можете придбати різноманітні композиції, прості та ексклюзивні, поодинокі та збірні, сезонні та екзотичні, зі свіжозрізаних і сухих квітів на всі випадки життя.

Основна концепція, якої дотримуються флористи та декоратори магазину флористики DON PION, – це прагнення створити ідеальну квіткову композицію, яка враховує побажання та смаки кожного клієнта. Тому підхід до кожного букета є творчим та індивідуальним. Професійні флористи з багаторічним досвідом ретельно працюють над створенням кожної композиції, незалежно від її розміру чи вартості.

Оригінальні квіткові композиції

Букети квітів від магазину DON PION – це не тільки поєднання рослин за формою та кольором, це творче вираження флориста, котрий щодня прагне дарувати задоволення і радість кожному клієнту. Кожна ексклюзивна композиція має свою унікальну оригінальну ідею, втілену квітами.

Враховуючи кожну дрібницю, майстри інтернет-магазину DON PION створюють унікальні й ексклюзивні букети на замовлення або підбирають готові композиції з каталогу.

Форма букету найчастіше буває:

  • округлою;
  • каскадною;
  • каркасною;
  • лінійною;
  • несиметричною.

Доставка квітів у Києві

На сайті флористичного магазину DON PION можна замовити доставку квітів по Києву й усій Київській області. Обраний замовником букет буде доставлений за вказаною адресою у найкоротший час після оформлення покупки на сайті або за телефоном. До замовлення можна додати вітальну листівку, інструкцію по догляду за квітами та кондиціонер, щоб квіти залишалися свіжими якомога довше.

Менеджери магазину завжди готові допомогти та відповісти на всі питання покупця, а також допомогти зробити найкращий вибір. Любителі обирати букети наживо можуть завітати у стаціонарний магазин за адресою: просп. Лобановського, 119/2, де можна самостійно забрати своє замовлення.

У флористичному магазині DON PION люблять те, що роблять, тому роблять це краще, охочіше, більш творчо і завжди за вигідною ціною.


Читайте также