Друк на чашках – ідеальній маркетинговий хід і чудовий презент

Друк на чашках

Розглядаючи такий простий та звичайний посуд, як чашка, мало хто замислюється над тим, що її можна використовувати в ролі цікавого презенту та гарного маркетингового інструменту. Для реалізації цієї цілі варто звернутися за послугами друку. Завдяки ньому можна створити індивідуалізований презент, що надовго залишиться у пам’яті людини.

Різновиди друку на чашках

Така повноцінна послуга, як друк на чашках, виконується з використанням різних технологій:

  • Термосублімація – процес, при якому спочатку зображення вдруковується на твердій поверхні. Після переноситься безпосередньо на чашку. Особливість методу полягає в тому, що він чітко відтворює бажаний колір і забезпечує високі показники якості.
  • Трафаретний друк. Спочатку виготовляється спеціальний трафарет, по якому кожен окремий колір переноситься на поверхню чашки. Метод дешевий і якісний, використовується при виготовлені виробів у великій кількості. 
  • Цифровий прямий друк - найбільш сучасний на сьогодні спосіб друку на чашках, який дає можливість отримати стійкий результат.
  • Деколь - метод, в якому за допомогою води та спеціального паперу здійснюється процес перенесення зображення на матеріал чашки. Зображення спочатку покривають лаком, а потім обпалюють у печі.

Вибір на користь конкретного методу можна здійснювати з урахуванням фінансових можливостей замовника.

Переваги друку на чашках

Ключові переваги подарунку (чашки з надрукованим малюнком):

  • приємна реклама: особливість чашок з друком полягає в тому, що на них можна наносити ненав’язливу рекламу, яка обов’язково буде запам’ятовуватися тим, хто користується цим предметом;
  • максимальне маркетингове охоплення: за рахунок того, що вартість друку на чашках є досить недорогою, кожна компанія та організація може скористатися можливістю, друк не потребує суттєвих фінансових вкладень;
  • створення гарного настрою: за рахунок використання предмету під час переговорів можна задати гарний тон зустрічі.

Використання друку на чашках дозволяє підвищити показники лояльності зі сторони клієнтів. Його особливість в тому, що при використанні він буде постійно нагадувати про себе тим, хто користується представленим предметом.

Варіанти чашок: хамелеон, металева, класична. Кожна гарантує довговічність, оригінальність, міцність, безпеку для здоров’я людини та навколишнього середовища, здатність витримувати різкі температурні перепади. 


Читайте также