30-11-2022 Розваги 813

Найкращі новорічні та різдвяні фільми Netflix

Найкращі новорічні та різдвяні фільми Netflix

Розповідаємо, що варто подивитися на відеосервісі, аби підняти собі настрій перед святами.

«Клаус»

В останні роки виходить не так багато анімаційних проектів, які вже можна вважати класикою жанру. Але "Клаус" - без перебільшення шедевральний новорічний мультфільм. Чудова анімація, сюжет, що підходить для будь-якого віку, і новорічна атмосфера. Що ще потрібне перед святами?

«Пара на свята»

Романтичні комедії щільно асоціюються в головах з новорічними святами. Цей фільм - можливо, і не найкращий представник жанру, але точно допоможе скрасити вечір перед Новим роком і змусить задуматися, чи з тими людьми ми відзначаємо це свято.

«Секретна служба Санта-Клауса»

Ще один мультфільм, який варто подивитися у сімейному колі. Дітям він сподобається завдяки яскравості та барвистості, а дорослих, можливо, змусить знову повірити у диво. Радимо, до речі, дивитися в оригінальній озвучці, щоб почути голоси Джеймса Мак-Евою, Г'ю Лорі та Імелди Стонтон.

«Різдвяні хроніки»

Бажаєте дізнатися, як виглядає Санта-Клаус у виконанні Курта Рассела? Сумніваємося, що ви колись про це замислювалися, але взагалі варто. Адже актор тут відіграє одне з найкращих кіновтілень цього персонажа. А ми, у свою чергу, отримуємо один із найкращих сучасних святкових фільмів про Різдво.

«За 1000 км від Різдва»

Якщо до свят ви ставитеся скептично і не розумієте всього ажіотажу навколо зміни дати в календарі, спробуйте подивитися «За тисячу кілометрів від Різдва». Головний герой теж не в захваті від усіх цих святкувань, але в ході розвитку сюжету (за класикою жанру) змінює свою позицію. Може, вийде і у вас.

«Відпочинок за обміном»

У цьому списку не могло обійтися без класики: класики не лише святкових фільмів, а й романтичних комедій. Рекомендується тим, хто колись замислювався про те, щоб кинути все і просто виїхати кудись далі у свята. Подивитися його варто також фанатам Джуда Лоу, Кемерон Діаз та Кейт Вінслет. Навряд чи залишитеся розчарованими.

«Хай іде сніг»

Наївне і дещо безглузде, але все одно дуже добре кіно. Саме те, що треба напередодні Нового року. За сюжетом жителі невеликого міста опиняються у своїх будинках через буран, але навіть у таких умовах героям вдається просочитися атмосферою святкового духу. Саме в наш непростий час.


Читайте также