23.06.2023
Новини в Україні
eye 948

Український контрнаступ та як йому допомогти

Український контрнаступ та як йому допомогти

Успіх України у відвоюванні своїх територій значною мірою залежить від того, чи зможе вона перехитрити і здолати сили окупантів – не в жорсткому ближньому бою, а на ширшому стратегічному рівні. Ймовірно, саме тому ми спостерігаємо повільний та дуже зважений початок цієї першої фази контрнаступальної операції.

«Ми точно хотіли б зробити більші кроки», – визнав Президент України Зеленський в інтерв’ю ВВС. «Але все-таки переможуть ті, хто бореться. А тим, хто стукає, відчиняться двері».

Протягом кількох місяців Збройні сили України намагалися підірвати готовність російської оборони. Регулярні вибухи на складах палива, штаб-квартирах та на залізничних коліях свідчать про те, що в окупантів знизилася здатність протистояти першим серйозним контрнаступальним діям українців й адаптуватися до них.

Ця копітка робота продовжується. Як повідомили ЗМІ, у неділю в окупованому селі Рикове Херсонської області стався вибух, який зрівняв з землею склад боєприпасів. Аналітики з відкритих джерел зазначили, що величезна картина вибуху свідчить про значні вторинні вибухи. Крім того, вони вказали, що атака відбувається на відстані понад 100 кілометрів всередині окупованої території. Це свідчить або про гостру необізнаність серед російських лав про нові небезпеки, з якими вони стикаються у зв’язку з наявністю ракет більшого радіуса дії, наданих Україні союзниками, або ж про нездатність адаптуватися й відповідно змінювати місця дислокації.

Як допомогти українським воїнам?

Безсумнівно, українська армія щоденно стикається з численними викликами, пов'язаними з захистом наших кордонів і відновленням територіальної цілісності. Серед найважливіших потреб ЗСУ – надійні та сучасні системи повітряного моніторингу (дрони). Такі прилади не тільки посилять можливості спостереження українських воїнів, але й забезпечать їх життєво важливою розвідувальною інформацією та підтримкою в стратегічних операціях. Наявність у наших військ таких найсучасніших інструментів дає їм цінну перевагу під час захисту нашої Батьківщини.

Придбання та обслуговування такої системи безпілотників вимагають значних фінансових ресурсів. Тому ми запрошуємо кожного українця, котрий готовий підтримати благородну справу та зробити свій внесок у неї, долучитися до краудфандингу на сайті https://www.airfunding.net/s/3ca4f381-b692-4607-b7a0-600767433f69.

Кожна гривня чи долар, який ви пожертвуєте, безпосередньо сприятиме придбанню та обслуговуванню необхідного обладнання для дронів. Ваш внесок, незалежно від суми, допоможе воїнам ЗСУ отримати доступ до передових технологій, необхідних для захисту нашої Батьківщини як від видимих, так і від прихованих загроз.

Ви можете надзвичайно підтримати дану ініціативу, поділившись посиланням на цю краудфандингову кампанію зі своїми друзями, родиною та в соціальних мережах. Разом ми можемо перемогти ворога та зберегти майбутнє нашої дорогої Батьківщини!

Читайте также


up