Філософське музично-поетичне відео від Андрія Аум та Олександра Ская - «Я - Монастир»

Філософське музично-поетичне відео від Андрія Аум та Олександра Ская - «Я - Монастир»

Минулого місяця вийшло музично-поетичне відео “Я - Монастир”, чергова спільна робота сучасного українського поета Андрія Аум та композитора Олександра Ская! Відео та монтаж було зроблене Ангеліною Пальчик.

Це філософський твір про існування та сенс життя через прийняття миру та любові у своє серце.

Андрій Аум - автор тексту, а  його голос у композиції, це головна смислова лінія цього твору.

У співпраці з композитором Олександром Скаєм, який огорнув поезію в аудіальну форму, "Я - Монастир" відчуваються як живе сучасне поетичне мистецтво.

Кожен ефект, звук і голос автора наповнює цей твір життям, яке проживає людина під час його перегляду та прослуховуванні.

Це вже третя спільна робота українських митців, Андрія та Олександра, з поєтичної серії, яка поступово виходить на Youtube каналі Андрія Аум, яка почалась з твору “Поїзд”.

Довідка:

Андрій Аум сучасний український поет, який працює у мультимедійному поетичному напрямку. На його рахунку вже є багато цікавих робіт, котрі можна знайти як у формі відео на його Youtube каналі, так і у аудіоформаті на Soundcloud’i.

Олександр Скай український музикант і композитор. Засновник таких музичних проектів, як Light Dreams (музичний дует, котрий звучить у напрямку живої електронної та chillout/liquid DnB музики і вже має на своєму рахунку 6 альбомів.) та Ambiotik (музично-лікувальний проект для реабілітації та гармонізації людей, постраждалих від стресу та наслідків війни).  

Читайте также


up