MÉLOVIN подарував фанатам незабутнє шоу на честь дня народження у Львові!

MÉLOVIN подарував фанатам незабутнє шоу на честь дня народження у Львові!

11 квітня у львівському !FESTrepublic співак MÉLOVIN вперше дав сольний концерт на честь свого дня народження. Цей раз, артист вирішив не лише прийняти, а й подарунки, і тому презентував пісню, яку записав разом із європейською Oceana, підготував нову концертну програму і навіть влаштував зустріч з прихильниками. Не обійшлося і без сюрпризів самому MÉLOVIN, яким передали особливий подарунок від 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар».

Своє 27-річчя MÉLOVIN вирішив відсвяткувати у Львові, де зібрав понад 1500 друзів і прихильників. Артист підготував нові стильові образи та декорації, а також облаштував відразу дві сцени, одну з яких розмістили по внутрішньому залу, щоб усі прихильники малих нагод побачити ближче улюбленого співака і насолодитися особливою атмосферою.

Перша частина концерту відрізнялася своїм драйвом і енергією. У другій – MÉLOVIN вийшов на центральну сцену, на якій було розміщено фортепіано, для якого розробляється спеціальне срібне покриття. MÉLOVIN запалив серця прихильників кількома ліричними піснями, з-поміж них була пісня гурту “Океан Ельзи” - “Без бою”, з якою співак починав свою пісенну карʼєру на “Х-факторі”.

Пізніше на сцену вийшла львівська волонтерка Аліна Власенко , яка мала особливий подарунок: “Сьогодні вночі я повернулася з Костянтинівки під Бахмутом. Маю сказати, що наш Мел дуже скромний. Він не любить говорити про те, що і як робить. Тому що це мені. Хлопці тобі дякують за допомогу. Цей разу я їм від тебе привезла РЕБи, старлінки, ну і квадрик. Хлопці знали, що у тебе день народження і просили привітати. Тут квіти, підписаний прапор славетного батальйону “Айдар”, їхній шеврон і ще просили тобі передати, що вони дякують за твою велику широку душу, за те, що ти є і не словом, а ділом! А ця картина від мене, підписана Валерієм Залужним – це з моєї особистої колекції і я тобі її дарую!»

MÉLOVIN вперше дав сольний концерт на честь свого дня народження

Такі слова волонтерки викликали бурхливі овації, а сам співак не зміг втримати сліз. MÉLOVIN вкотре підякував захисникам і продовжив концерт, доповнивши його стало виконанням пісні VERKA SERDUCHKA – “DANCING LASHA TUMBAI” з гучним закликом “Russia Goodbye”.

Наприкінці вечора MÉLOVIN зробив шанувальникам справжній подарунок. На великих екранах за спиною співака з’явилася відома європейська співачка, виконавиця світового хіта “Cry Cry” та офіційної гімни Чемпіонату Європи з футболу 2012 “Endless Summer” – Oceana, з якою MÉLOVIN записав трек “All you need”.

Я довго не міг повірити, що це відбувається зі мною. Постійно згадував 2012 рік, коли я вперше полетів за кордон з моєю мамою. Це була Німеччина… я побачив її на сцені, і захопився! Це Oceana! І сьогодні я з моєю мамою тут, в цій залі, а вона буде з нами на екрані” , – прокоментував MÉLOVIN перед першим публічним виконанням дуетного треку.

Співак презентував шанувальникам пісню “All you need”, офіційний реліз якої відбудеться зовсім скоро.


Читайте также