Новинки від видавництва «Ранок» для літнього читацького сезону

Новинки від видавництва «Ранок» для літнього читацького сезону

Літо набирає обертів, тож без пригод ніяк не обійтись. Особливо на сторінках книжок, де улюблені герої повертаються з новими шаленими ідеями, авантюрними планами та хитрими ворогами.

Видавництво «Ранок» підготувало цікаві новинки для своїх читачів і читачок, тож готуйтеся до незабутніх літніх читань і занурюйтеся у дивовижні історії разом з новими книжковими героями! Вам точно не доведеться сумувати! 

Пес Патрон і Великий Т, Юліта Ран 

Для дітей віком 5-12 років

Пес Патрон і Великий Т, Юліта Ран 

Пригоди пса Патрона тривають! Відважний пес Патрон і його друзі знову на захисті людства! Цього разу вони мають подолати повстання техніки та знешкодити її небезпечного ватажка — Великого Т! Патрон, його нова подружка Ягідка, інші собаки та робот Григорій першими зрозуміли: техніка в місті вийшла з-під контролю, і цим процесом керує хтось небезпечний і непомітний. 

І хоча цей комікс створений для дітей, він, безперечно, зацікавить усіх поціновувачів діяльності пса Патрона. 

Продовження серії коміксів про пса Патрона і його друзів. Перший комікс «Пес Патрон і Шкарпетковий монстр» переміг в номінації найкращий мальопис 2023 року від БараБуки. Головний герой — реальний собака-сапер, талисман ДСНС, має титул «Пес доброї волі». Від продажу кожної книжки видавництво перераховує відсоток коштів у «Благодійний фонд пса Патрона».

Агент Ласка та Їжачиха з Великої дороги. Книга 4, Нік Іст

Для дітей віком 8-11 років

Агент Ласка та Їжачиха з Великої дороги. Книга 4, Нік Іст

Познайомтеся зі супершпигуном агентом Ласкою та його вірним другом Доркінсом у нових детективних пригодах. 

Перед вами з перших сторінок відкриється карта Сполученого Лісовіття, де то тут, то там зʼявляються нові злочини. 

Сполучене Лісовіття на межі зникнення. Що не день там займаються пожежі, і тваринки не встигають їх гасити. Після чергового спалаху Ласка, супершпигун РЛ6, отримує завдання розшукати в Нью-Сосноленді команду славнозвісних пожежників і попросити їх про допомогу. Заручившись підтримкою приятеля Доркінса, Ласка вирушає в дорогу. Та вже незабаром професійний нюх Ласки підказує, що ця пригода набагато небезпечніша, ніж здавалась на перший погляд. Чи вдасться агенту виправдати надії Лісовіття, чи цього разу на Ласку чекає поразка?

Маленький принц, Антуан де Сент-Екзюпері

Для дітей віком 8-11 років

Маленький принц, Антуан де Сент-Екзюпері

Перевидання улюбленої багатьма класики в оновленому дизайні з оригінальними ілюстраціями. 

Мудра і зворушлива історія про маленького принца, який прилетів на планету Земля із своєї крихітної, далекої зорі. Його планета настільки крихітна, що на ній усього три вулкани, і ті сягають героєві колін. Кожен герой, якого зустрічає на своєму шляху Маленький Принц відображає певну людську якість, що дає змогу задуматись над глибоким сенсом життя. Казка про любов і дружбу, людину і людяність, обов’язок і вірність. 

«Дорослі ніколи нічого не розуміють самотужки, а дітей дуже втомлює весь час їм усе пояснювати… Упродовж свого життя я мав справи з чималою кількістю серйозних людей. Я довго жив серед дорослих. Я бачив їх зовсім близько. Однак моя думка про них не надто поліпшилася.

І я вже не розмовляв з ними ані про удавів, ані про незаймані ліси, ані про зорі. Я говорив з ним мовою дорослих: про бридж, про гольф, про політику та краватки. І дорослі дуже тішилися тим, що зустріли таку розумну людину». 

Незважаючи на те, що «Маленький принц» вважається дитячою казкою, він аж ніяк не є тільки такою.

Венздей Вілсон розставляє крапки. Книга 3, Брі Ґалбрейт

Для дітей віком 7-10 років

Венздей Вілсон розставляє крапки. Книга 3, Брі Ґалбрейт

У новій історії про підприємицю Венздей нові виклики: захистити брата від кепкувань, започаткувати прибуткову справу, перевершити конкуренток Емм. Рішуча й винахідлива Венздей, звісно, прагне розставити крапки в усіх справах (і якомога більшій кількості клієнтів, до речі). Та спершу вона має знайти відповіді на свої запитання. Чому її найкраща подруга Рубі минулого літа перестала з нею дружити? Як зарадити неприємній ситуації у школі? І до чого тут узагалі Радж — брат Рубі?

Це я, Венздей Вілсон — молодша бізнес-консультантка, старша сестра та найкраща подруга. Коли Рубі Баджва (вона ж Рубі Красуня, у минулому моя найкраща подружка) несподівано вихідного дня приєднується до нас із Містером і Чарлі, наш мозковий штурм над новими бізнес-ідеями йде коту під хвіст. Однак у Рубі є крутий старший брат Радж, який каже, що зараз усі хочуть мати тимчасові веснянки. І коли в парку Чарлі дражнять через його ластовиння, у мене з’являється чергова чудова ідея, яка точно сподобається всім! Але що може піти не так?

Амулет. Шукачі поміж хмар. Книга 3, Кадзу Кібуїші

Для дітей віком 10-14 років

Амулет. Шукачі поміж хмар. Книга 3, Кадзу Кібуїші

«Амулет» — серія графічних романів, ілюстрована і написана Кадзу Кібуїші.

Усе починається з родинного маєтку, в якому, закрившись від усього світу, жив і працював прадідусь Емілі Сайлас Чарнон. Але після нього будинок багато років стояв порожнім. Коли родину Емілі спіткали скрутні часи, мама вирішує почати нове життя, переїхавши у закинутий дім. Під час прибирання Емілі знаходить магічний амулет, який зберігає в собі велику силу та здатний протистояти темним створінням…

У третій книзі «Шукачі поміж хмар» темного стімпанк фентезі Лис-повстанець переконує Емілі, що порятунок Алледії — в загубленому місті Сіеліс, обителі могутніх хранителів каменів, які правили країною до того, як владу захопили ельфи. Проте, чи існує це місто насправді, чи це вигадки купки повстанців, у які перед смертю увірував і дідусь Сайлас? Якщо місто і хранителі вціліли, чому вони досі не знайшли нову хранительку?

Серія «Амулет» увійшла до списку бестселерів The New York Times та наразі перекладена 21 мовою.


Читайте также