03.07.2024
Новини в Україні
eye 455

Суспільне шукає ведучих для нового проєкту підліткових новин

Суспільне шукає ведучих для нового проєкту підліткових новин

Суспільне оголошує кастинг ведучих підліткових новин

Суспільне планує до запуску новий проєкт підліткових новин на базі цифрових платформ: YouTube, TikTok, Instagram. Для пошуку професійних ведучих нового диджитального проєкту оголошується відкритий кастинг, який буде проходити у два етапи.

Для того, щоб взяти участь у першому етапі відбору необхідно заповнити електронну форму та виконати завдання. Дедлайн — по 20 липня включно.

«Ми запрошуємо креативних, амбітних кандидатів та кандидаток долучитися до нашої команди. Я переконана, що це надвідповідальна та водночас дуже творча і командна робота. Якщо ти любиш комунікацію, захоплюєшся медіа і хочеш створювати освітній контент для українських підлітків — спробуй свої сили», — запрошує керівниця редакції дитячого та підліткового мовлення Юлія Дичук.

ЗАВДАННЯ ПЕРШОГО ЕТАПУ КАСТИНГУ:

  1. 1. Створи відео для TikTok: обери одну з наступних чотирьох тем, створи сценарій і зніми коротке відео, спрямоване на аудиторію 10–14 років:
  • поради з тайм-менеджменту, які допоможуть виконувати домашнє завдання швидше;
  • феномен Тейлор Свіфт: як співачка здобула всесвітню популярність;
  • небезпечні рослини, які ростуть в Україні;
  • топ найочікуваніших ігор 2024 року.

Тривалість — до 60 секунд.

  1. Запиши відеовізитівку: розкажи про себе, свій досвід і чому хочеш стати ведучим підліткових новин.

Тривалість — до 90 секунд.

За результатами першого етапу відкритого кастингу, редакція дитячого та підліткового мовлення цифрових платформ Суспільного відбере кандидатів та кандидаток, яких буде запрошено до участі в другому фінальному етапі відбору.

Читайте также


up