15.07.2024
Мистецтво
eye 1094

Топові відео про мистецтво. Добірка за тиждень. 15.07.2024

Топові відео про мистецтво. Добірка за тиждень. 15.07.2024

Вероніка Рупенталь зібрала для вас найцікавіші відео про культуру та мистецтво за тиждень. Корисний і розважальний контент для вашого відпочинку. Приємного перегляду!

фінчер кубриком - це канал про кіно та серіали, де, окрім новин та розбору сюжету, можна почути про такі речі, як «кліффхенгер», «неонуар» чи студію A24. Дивіться і поширюйте серію відеоесе про історію українського кіно.

У цьому відео я поділюся з вами моїм топом книг 2024. Цього року мені вже вдалося прочитати 56 книг, серед них були такі, про які я ще довго пам'ятатиму. Приємного перегляду!

Queen продали свій музичний каталог Sony Music і тепер всі чекають, чи не стануть вони черговими аватарами. Блек Метал гурт 1349 випускає сингл з нового прийдешнього альбому, який знову показує, що цей жанр живий, а Slipknot готуються до нової ери гурту. Тим часом фронтмен Metallica Джеймс Гетфілд зіграв повноцінну роль в новому фільмі, а Kittie мають ще 6 нових пісень для наступного альбому. Balenciaga продають рейковий фестивальний браслет за приблизно ₴150 000, а пісня Back In Black від AC/DC стає 26 разів платиновою. 

Читайте также


up