Співачка Лісан презентує кліп на пісню «Не перепрошую»

Співачка Лісан презентує кліп на пісню «Не перепрошую»

Рок-виконавиця Лісан презентує свій новий трек «Не перепрошую» у стилі поп-панк, який вийшов 23 липня разом із музичним відео, що заслуговує називатись справжнім міні-фільмом.

Цей драйвовий трек розповідає історію про токсичні стосунки, де байдужий хлопець постійно завдає болю своїй дівчині. Але вона не залишається у ролі жертви — знаходить сили та перетворюється на невблаганну мстительку.

“В пісні розповідається про рішення перестати бути хорошою дівчинкою та врешті обрати свої інтереси. Замість того, щоб намагатися відповідати чужим очікуванням, важливо слухати себе, свої потреби та бажання, і бути чесними перед собою. Це допоможе вам жити більш щасливим і повноцінним життям”, - ділиться Лісан.

Музику та текст до пісні створила сама Лісан. Гітарну партію написав Максим Рой, музикант з її команди, який також є головним критиком і порадником співачки. Разом з Олександром Матієнком, саундпродюсером студії Major Music, вони втрьох створюють пісні. Не стала винятком і “Не перепрошую”.

Зухвалі вірші вдало поєднуються з панковськими гітарними рифами, випромінюючи вибухову енергію. Музика піднімає настрій і змушує тіло саме починати рухатися.

Пісня надихнула оператора Олександра Карпачова та режисерку Вікторію Зеленську на створення музичного відео. Вийшло справжнє короткометражне кіно про історію нещасливого кохання, байдужість та помсту. У відео-історії коханий ігнорував потреби своєї дівчини та не звертав на неї уваги, через що вона почувала себе покинутою, особливо на фоні закоханих друзів. Дівчина спочатку починає придумувати плани помсти в своїй голові, але останньою краплею став невдалий жарт хлопця, через який він отримав те, на що заслуговував у реальності. Це була справжня солодка помста!

“Зйомки цього відео були неймовірною пригодою. Я дуже вдячна всій команді, а це цілих 10 людей! Вони створили справжнє кіно саме так, як я його уявляла. А головний герой, якого зіграв Денис Шеремет – стільки йому довелось пережити в той день! Адже добровільно витримати всі ті капості, які були прописані в сценарії, погодиться далеко не кожен.”

 

Про співачку

Лісан — рок-виконавиця з Харкова, яка дебютувала у травні 2023 року з треком «За твої очі», присвяченим жінкам, що чекають своїх коханих з війни. Після початку повномасштабного вторгнення Лісан вирішила не відкладати свої мрії і почала писати пісні. Її творчість можна описати як інтимну рок-лірику, яка допомагає слухачам проживати складні емоції. У своїх текстах вона порушує вічні теми кохання, стосунків, життя та самопізнання.

Треки Лісан видає лейбл Moon Records, який також співпрацює з такими відомими артистами, як Бумбокс, ТІК, Альона Вінницька та іншими.

Лісан планує випускати новий трек кожного місяця, що допомагає підтримувати інтерес слухачів і її власну мотивацію. Вона активно веде соціальні мережі, підтримуючи постійний контакт зі своєю аудиторією і прислухаючись до її думок. Співачка також організовує благодійні ініціативи, збираює кошти для потреб військових та підтримуює їх своєю музикою.

Текст пісні "Не перепрошую"

Все швидко промайнуло

Я тобі кажу

Минуле вже минуло

І я не бережу

Кохання в своїм серці

Пелюстки від троянд

Я знаю що ти впертий

Та я вже не твоя

Послухай мене хоча б раз

Я не добиратиму фраз

Я не підбиратиму слів

Не буде все як ти хотів

Я не твоя хороша

І я не перепрошую!

Я вже не перепрошую

Накликав ти біду

І ні за які гроші я

До тебе не прийду

Ти попросив останній шанс

Та знаєш, є один нюанс

Я більше не хороша

І я не перепрошую

Заблокувала чати

І стерла всі пости

Втомилась видаляти

Вже фотки де був ти

«Душніла» в телефоні

Замість твого ім’я

Тепер твої долоні

Триматиму не я

Вже не перепрошую

Накликав ти біду

І ні за які гроші я

До тебе не прийду

Ти попросив останній шанс

Та знаєш, є один нюанс

Я більше не хороша

І я не перепрошую

Я вже не перепрошую

Накликав ти біду

І ні за які гроші я

До тебе не прийду

Ти попросив останній шанс

Та знаєш, є один нюанс

Я більше не хороша

І я не перепрошую

Читайте также


up