10.08.2024
Новини в Україні
eye 875

Анна Трінчер анонсувала свій великий сольний концерт у Києві

Анна Трінчер анонсувала свій великий сольний концерт у Києві

Вчора Анна Трінчер, талановита українська співачка, одна з найяскравіших зірок українського шоу бізнесу та справжній секс-символ провела концерт просто неба, де слухачі артистки насолодились  її неймовірним вокалом та жіночою енергетикою.

Всі могли почути живе звучання улюблених хітів, а саме: «Бар за баром», «Колоски», «Цілуй», «Очі» та головний трек літа — «Зі смаком вишні». Анну прийшли підтримати не тільки її фанати, а також блогерська тусовка України: Diana Gloster, Олег Машуковський, Оля Шелбі, Владислав Рудницький, Богдан Осадчук, Валерія Андріївна та інші. Крім того, концерт ніс благодійну мету, а саме збір на технічне обладнання для протитанкового взводу 4 батальйону оперативного призначення бригади ОП 3033 НГУ та був проведений аукціон, де лотами стали прапор, підписаний Анною Трінчер, тубус від гранатомета та чайна церемонія від співачки.

Зокрема, прямо на концерті Анна Трінчер анонсувала свій великий сольний концерт, що відбудеться 1 листопада в Києві, де люди побачать абсолютно нове шоу співачки та багато-багато інших сюрпризів.

“Ексклюзивно! Я сама вперше почула цю новину 40 хвилин тому і я усіх вас запрошую 1 листопада на свій сольний концерт в Києві. Вже зараз у вас є можливість купити квиточок на сайті Concert.ua. Я вас дуже сильно буду чекати, прийдете?”, - поділилась Анна Трінчер прямо зі сцени.

Перші два квитки Анна Трінчер одразу розіграла зі сцени рандомним способом, кинувши букет червоних троянд з квитками у натовп відвідувачів прямо під час виступу. 












Читайте также


up