Публічна бібліотека імені Т. Г. Шевченка відділу культури виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області

Наша бібліотека - єдина в місті книгозбірня, яка обслуговує користувачів різного віку та соціального статусу. Маємо велике затишне приміщення та універсальний фонд.

Головним завданням, яке стоїть перед колективом, є зробити все можливе для одночасного розвитку бібліотеки і громади. Бібліотека забезпечує рівні права на обслуговування незалежно від віку, статі, соціального походження, віросповідання, політичних переконань.

Наша місія у подоланні стереотипів, перетворюючись із закладу, де забороняється галасувати, у комфортне середовище з якісними послугами. У нас проводяться заходи з використанням сучасних технологій, в тому числі зустрічі з письменниками, видавцями, волонтерами, громадськими діячами. Взаємодіємо із закладами освіти, культури та громадськими організаціями.

Але зупинятися на досягнутому – це не про нас. Ми прагнемо до досконалості, аби бути корисними для своєї громади. Маємо власний сайт, сторінки у соцмережах Facebook, Instagram. Крім того, ми є Хабом цифрової освіти.

Публічна бібліотека імені Т. Г. Шевченка відділу культури виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області

Потребуємо художньої літератури: книг сучасних українських письменників та україномовних книг зарубіжних авторів. Будемо вдячні за новинки книжкового ринку та бестселери як для дітей, так і для дорослих (зокрема з психології та саморозвитку). Дуже потрібні книги за шкільною програмою.

Е-mail: kaniv.mbshev@ukr.net

Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063128206190

 

Читайте также


up