25-04-2023 Розваги 185

Бабуся навчила папугу співати оперні арії на зло сусідам

Бабуся навчила папугу співати оперні арії на зло сусідам

Мешканка англійського села Сил, графство Кент, навчила папугу голосно співати, вмикала телевізор на повну потужність і псувала машини сусідам через давню суперечку про паркування.

81-річна Кетрін Сірл (Catherine Searle) з 2004 року воює із сусідами Полом та Лідією Епплтон (Paul & Lydia Appleton) через суперечку про паркувальне місце. Бабуся 38 разів потрапляла на камеру спостереження, коли мазала жиром їх машини. Вона підкладала цвяхи під колеса вантажівки Пола, через що Лідія так переживала за його життя, що їй почали снитися кошмари.

Сірл навчила свого папугу на зло сусідам співати оперні арії і вмикала музику або телевізор на повну гучність, щоб розбурхати птаха. Ідучи, вона залишала задні двері та вікна свого будинку відчиненими, щоб Епплтонам було краще чути спів папуги, коли вони засмагали у себе на подвір'ї.

Крім того, літня сусідка неодноразово підкидала їм у садок собачі фекалії.

Лідія розповіла, що ніхто не вірить їй та її чоловікові, коли вони розповідають іншим людям про літню мучительку.

«Коли ми розповідали людям, що їй 81 рік, вони сміялися і думали, що це жарт», наголосила вона.

Жінка подала проти Сірл судовий позов про переслідування. Суддя призначив пенсіонерці 70 днів тюремного ув'язнення умовно та заборонив образливу поведінку щодо сусідів. Крім того, їй було призначено штраф у розмірі 779 фунтів стерлінгів.


Читайте также