Мої перші враження від PS4

Мої перші враження від PS4

Всім привіт! Сьогодні я розкажу Вам про свої враження від PS4

Консоль у мене з'явилася нещодавно, а саме 29-го листопада, феєрія і радість від покупки спочатку затьмарювала очі, нова консоль, ігри, джойстик, все цікаво і свіжо. Мої друзі часто запитують мене, ну як воно, чи вдалася PS4? Як відповідь на це питання я вирішив написати цей матеріал.

Зовнішній вигляд і перший запуск

До цього у мене був тільки xbox360, тому PS4 я буду порівнювати саме з ним.

По-перше, вона реально маленька. Крихітна. Куди менше іксбокса. При цьому у PS4 вбудований блок живлення, так поруч з нею не лежить цегла з проводами, тому поставити приставку можна куди завгодно. Це великий плюс. Виглядає вона досить стильно. Модні видання та автори писали, що, мовляв, у консолі немає збоку ніжки, і вона ходить ходором по поверхні, хитається, потрібно підкладати папірець та інше. Брехня. Консоль дійсно стоїть на трьох ніжках, а на стороні з дисководом ніжки немає. І так, якщо її навмисно і зухвало притиснути пальцем, вона підступно підігнеться, що, мабуть, так веселило журналістів.

У комплекті йде hdmi, джойстик, гарнітура, ну і сама приставка. Тобто купив - підключив - граєш. Усе. Не потрібно нічого докуповувати або морочитися з перехідниками. Все ідеально, як на мене.

У консолі є всі стандартні виходи: hdmi, цифровий аудіовихід, usb, і так далі. Usb, правда знаходиться тільки на передній панелі, що мене трохи бентежить, так як шнур, яким я заряджаю джойстик, бовтається по підлозі. Але це так, причіпки.

Ще в консолі є опція «включити канал пристрою Hdmi». Включений канал дає вашому смарт або не дуже тв можливість взаємодіяти з приставкою, тобто наприклад у мене PS4 сама вмикає телевізор, коли я запускаю консоль, що дарує мені райську можливість не натискати ще одну кнопку. Взяв джойстик, натиснув одну кнопку - поїхали.

Коли ви включите приставку в перший раз, вона десь за 5 хвилин оновиться, привітається, запропонує підключити профіль і проведе з вами стандартну співбесіду. Раджу всім, у кого немає профілю PSN, створити його заздалегідь ще до першого включення приставки. Це зручніше і швидше.

PS камери у мене немає, тому про неї і про плейрум нічого не розповім. Ну тобто я б міг звичайно її купити незрозуміло навіщо і показувати всьому світу, як я лежу на дивані і нічого не роблю. Але для цього у мене є твіттер.

Інтерфейс і меню

PS4 - швидка, як твій перший секс. Завантажується миттєво, в рази швидше іксбокса, по меню літає ще швидше, нічого не гальмує, навіть при запущених іграх.

Ігри

Всупереч розхожій думці ігри на PS4 все-таки є, причому в достатній кількості для того, щоб можна було рубанути годину в день. Але не сперечаюся, якщо ви шпилите щодоби по 2-3 години і не визнаєте онлайн-баталії, вам буде нудно. Все можна купити прямо в онлайн-сторі. Взагалі фонове закачування - чудова функція, тому що дико економить час. А ще ігри продовжують гойдатися в сплячому режимі. Плюс, якщо ви власник модного смартфона, то через спеціальний додаток ви зможете купити гру сидячи в тролейбусі, а приїхавши, вона вже зустріне вас вся з себе готова і встановлена. 21-е століття, нове покоління. Установка з диска також відбувається у фоновому режимі. Дуже зручно!

Всім раджу цю штуку, ви не пожалкуєте!


Читати також