27.05.2023
Literature
eye 127

Война. 1 година. Ден 87

Война. 1 година. Ден 87

Тази нощ рашистите пуснаха 36 дрона над цяла Украйна.  Атаките започнаха в полунощ и приключиха в 5 сутринта.  Нападнаха и района и града, в който се намираме.  Беше много смущаващо.  Прилагам снимка на разрушенията, причинени от останките на сваления дрон.  Ужасът продължи през цялата нощ, нашето ПВО свали всичките 36 дрона 
 изстреляни по Украйна.

 москва и минск подписаха документ за разполагане на ядрени оръжия в беларус*

 Договорът беше подписан от министъра на отбраната на руската федерация сергей шойгу и министъра на отбраната на беларус виктор хренин.

 хренин нарече разполагането на ядрени оръжия в беларус "отговор на недружелюбни страни".  Той твърди, че целта е защита на западните граници на т. нар. съюзни държави.

 В същото време шойгу каза, че контролът върху тактическите ядрени оръжия в беларус ще се осъществява от русия, както и решенията за тяхното използване.

 В Луганска област окупаторите убиха непълнолетно момче и 20-годишната му сестра

 На 23 май руснаците обстрелват Райгородка в Свативска област.  След попадане на снаряд в къщата загинаха 16-годишно момче и сестра му, които по това време бяха на тавана, съобщи ръководителят на Луганска област Артем Лисогор.

 Засега остава неизвестна съдбата на леля им, с която са живеели.

 Пръв за трагедията сигнализира бащата на загиналия.  Още през септември той и съпругата му отишли в  Купянски район при роднини.  В този момент се извършва деокупацията на Харковска област и семейството остава разделено.

 „През цялото това време бащата е укривал наличието на телефонна връзка с децата и тяхното местонахождение.  Докато не се случи трагедията”.

 Докато пиша това обръщение към вас, вражески дронове отново летят над Украйна.

 И наистина искам да ви кажа, скъпи приятели, какво се случва в моята любима София.  Днес в руския културен център трябваше да бъде показан филм за "Азовстал".  Анонсът беше върху това, как рашистите са освободили легендарния завод от нашето присъствие  Тези нечовеци бомбардираха "Азовстал" повече от 2 месеца с всякакви бомби.  Там се криеха наши цивилни и войници.  Там имаше стотици деца.  Разрушиха го напълно и направиха филм как са освободили завода.  Това е непоносимо!!!!!  Невъзможно е!  Защо ви е този проклет център?  Защо разпространяват нечовешките си лъжи и пропаганда в страните от ЕС и НАТО?!  Отвратително е!
 Благодаря на съвестните украинци, които знаеха за този филм и не  допуснаха прожекцията да се осъществи.

Война. 1 година. Ден 87

Война. 1 година. Ден 87

Война. 1 година. Ден 87

Война. 1 година. Ден 87

Война. 1 година. Ден 87

Read also


up