23.06.2023
Literature
eye 46

Война. 1 година. Ден 114

Война. 1 година. Ден 114. Khrystia Vengryniuk

Khrystia Vengryniuk

През миналата нощ отново имаше дълга тревога. рашистите пуснаха безпилотни самолети камикадзе скъм Западна Украйна. Всичките 6 безпилотни самолета-камикадзе бяха унищожени над Хмелницка област.

Също така през изминалото денонощие Силите за отбрана на Украйна са приземили 4 вражески разузнавателни дрона от различни типове.

В Германия руската пропаганда е призната за една от заплахите за националната сигурност, съобщава Дойче веле. И много ми се иска да бъде призната за такава и в България. Въпреки че, виждате, има промяна, ЕС знае много добре кой е президентът на България и за кого е работил през всичките години на управлението си. Не го чакат по срещите на върха на НАТО, разбива се русофилията.

И сега се връщаме към събитията в Германия- руската пропаганда води до разрастване на екстремизма в Германия в светлината на войната в Украйна.

Из социалните мрежи се разпространяват екстремистки постове, оправдаващи война, която противоречи на международното право. руската диаспора като цяло е устойчива на пропагандата идваща от русия. Но сме изправени пред проруски протести, в които участват представители на тази диаспора. Колко точно, нямаме статистически данни.
"Отсега нататък ние наблюдаваме онези хора, които подкрепят руската пропаганда и реагират на нея“, каза ръководителят на Федералната служба за защита на конституцията Томас Халденванг.

Война. 1 година. Ден 114. Khrystia Vengryniuk

Война. 1 година. Ден 114. Khrystia Vengryniuk

Read also


up