Театральний жовтень у Запоріжжі: легенди міста, прем'єри та GogolFest

Осінній вайб у жовтневих виставах «Дому актора»

Насичений жовтень у Запоріжжі презентує: виставу, що розповість про рідне місто та його секрети; першу прем’єру нового сезону – мелодраматичну виставу; співпрацю з GogolFest та показ вистави-експеримент.

До 254-річчя міста Запоріжжя відбудеться показ вистави «Перепоvieдаки. Легенди Запоріжжя» в атмосферному музеї архітектури. 05 та 06 жовтня о 16:00 глядачі поринуть у таємниче історичне Запоріжжя, що ховає у собі не одну легенду чи міт. Після показу обов’язково захочеться прогулятися містом і знайти ті місця, про які йшлося у спектаклі.

«Перепоvieдаки. Легенди Запоріжжя» в атмосферному музеї архітектури. 05 та 06 жовтня

До дня міста глядачів чекатиме подарунок від театральної команди на згадку про Запоріжжя. Квитки вже у продажу на сайті concert.ua.

У середині жовтня у театрі-лабораторії Vie відбудеться прем’єра вистави, котра занурить глядачів у незвичне кохання, що має безліч варіантів розвитку. Земна і неземна одночасно історія про двох, чиї долі переплітаються. Також, у рамках фестивалю сучасного мистецтва «GOGOLFEST» відбудеться показ літньої прем’єри вистави-конструктора «Як то сталось, що все склалось?». Це пластичний експеримент, вистава-виклик, де 64 глядачі стануть особисто творцями вистави, що побачать.

Вже зовсім скоро можна буде побачити анонс вистав та придбати квитки.

Read also


up