Солдаут у Львові: співачка YAROMIYA провела свій сольний концерт

5 жовтня відома українська співачка YAROMIYA, яка підкорює чарти YouTube чимало з не кожним релізом провела сольний концерт у Львові, у Центрі Довженка. Співачка зібрала повну залу, тому концерт став вже не першим солдаутом у карʼєрі YAROMIYA.

“Сольний концерт - це про довгоочікувану зустріч з вами, коли я можу відчувати вашу віддачу наживо. Для мене кожна така зустріч неймовірно важлива, це дає натхнення ще потужніше творити для своєї аудиторії! Коли чую, що ви підспівуєте - це мед для вух”, - поділилась YAROMIYA.

Окрім, вражаючої музичної програми з улюбленими піснями аудиторії: “Полий своїм вином”, “Я подарую тобі любов”, “Забережи”, “Син і дочка”, на гостей вечора чекали номери з приголомшливими танцювальними постановками, а також, довгоочікуваний хіт “Більш ніж друг” вперше наживо у дуеті з ALEKSEEV.

“Мені дуже приємно, що ALEKSEEV доєднався до мого концерту, бо моя аудиторія дуже чекала почути нас разом наживо. Цей номер став “вишенькою на торті” і атмосфера залу просто зачарувала”, - розповіла YAROMIYA.

Вже незабаром, кожен матиме змогу переглянути концертну версію концерту на офіційному YouTube-каналі співачки. Слідкуйте!

Read also


up