Перформанс «Ти - Атлантида» у Києві: занурення у міфічний світ через танець і музику

10 жовтня перформативний театр AKTORSTVO theatre зіграє знакову виставу українського фізичного театру "ТИ - АТЛАНТИДА"

Це унікальний пластичний перформанс, де поєдналися вода, полотна та найбільша в Україні екранна проєкція. Без жодного слова, прямо на очах глядачів розгорнеться історія, створена через красу тіла, щирі емоції 20 танцівників, акторів і перформерів, візуальний контент та чуттєву музику українських композиторів: Євгена Хмари, Анатолія Гернаденка, Сергія Бакая, Diresh і Odara. За численними проханнями глядачів, цього дня, 10 жовтня, відбудеться два покази — о 17:30 та 20:00 у Pochayna Event Hall.

Атлантида — загублений, унікальний і міфічний світ, що давно зник. У кожного з нас є своя Атлантида. Хтось шукає її в минулому, інші — в майбутньому, але ця історія відбувається тут і зараз, із кожним з нас. Ми втратили свою Атлантиду повністю або частково, і лише ми здатні її віднайти.

Вистава створює метафоричний простір величного, надлюдського та міфічного, занурюючи нас у вигаданий світ. Вона вчить нас літати над землею й дихати під водою. Показує, яку жертву приносили найпросвітленіші люди Землі, і запитує, чи готові ми зробити це сьогодні.

Люся Пономаренко, засновниця театру і режисерка, розповідає: “Ми перенесемося в Новий вимір, який утворився завдяки чуттєвим людям Землі та величним філософам Атлантиди. Пропонуємо прислухатись до відчуттів та пройти свій власний неповторний шлях до самого себе, де ти вже є ідеальним та унікальним у цьому світі!

Твори так, наче це зробила сама природа. Просто передавай те, що маєш. В процесі створення я постійно отримувала символи та знаки, і актори вміло підхоплювали цю правду, від якої мурахи бігали по шкірі. Наша мета — провести людей в інший вимір, де минуле, теперішнє і майбутнє переплітаються. Щомиті ми нові, і саме в цьому полягає магія нашого театру”.

“Ти - Атлантида. Світ чекає твоєї появи!”: слоган дійства.

Режисер - Люся Пономаренко

Хореограф-постановник - Іван Юрків.

Музика - Євген Хмара, Анатолій Гернаденко, Сергій Бакай, DIRESH, ODARA.

Чому варто подивитись перформативну виставу “ТИ - АТЛАНТИДА”? Для того, щоб:

  • Задуматися над глибокими питаннями існування.
  • Відчути велич і красу людської душі.
  • Надихнутися вірою у власний потенціал.

Тривалість вистави - 80 хвилин.

Коли: 10 жовтня, 2 сеанси о 17:30 та 20:00.

Де: Київ, пр-т Степана Бандери, 23, Pochayna Event Hall, 3 поверх ТЦ GORODOK Gallery

Вартість: 350-900 грн

Read also


up