Концерти «НаШапку» у жовтні

Дорогі друзі! 

Запрошуємо вас на музичні події в рамках благодійного проєкту "НаШапку". Ці щотижневі благодійні заходи, ініційовані Сонею Сотник, вже стали улюбленою традицією для багатьох киян. Цього місяця у Pepper's Club на вас чекають виступи талановитих та відомих музикантів,  які об'єднались заради доброї мети: The Oscar Wild та Дмитро Александров, Гурт DRAFT, RIFFMASTER, Alexandra Hanke

“Дуже важко пояснити, що таке концерти НаШапку тим, хто ніколи не був НаШапку. Тому,  ми вирішили створити атмосферне відео, де самі глядачі розповідають про те, чому приходять сюди щочетверга”, - розповідає Соня Сотник.

Щочетверга протягом жовтня ви зможете не лише насолодитися якісною музикою у затишній локації, але й зробити свій внесок у важливу справу – допомогти нашим пораненим воїнам. 

Кошти, зібрані під час концертів, будуть спрямовані на закупівлю кісткових імплантів для українських військових, які отримали поранення під час бойових дій. Ці імпланти життєво необхідні для відновлення втрачених кісток та повернення до нормального життя.

Чому варто долучитися:

  • Підтримати наших героїв: Кожна гривня наближає нас до перемоги! Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю необхідних кісткових імплантів для поранених воїнів.
  • Стати частиною активної спільноти: Долучитися до небайдужих людей, які об'єднуються заради благородної мети.
  • Відкрити для себе  нових музикантів: На концертах "НаШапку" гості можуть насолодитися виступами як знайомих улюблених артистів, так і дізнатися про нові імена, що займуть достойне місце у плейлисті.
  • Провести вечір в приємній компанії: затишний Pepper's Club стане чудовим місцем для відпочинку і спілкування.

У афіші:

3 жовтня - The Oscar Wild та Дмитро Александров

10 жовтня - Гурт DRAFT

17 жовтня - RIFFMASTER

24 жовтня - Alexandra Hanke

3 жовтня 

The Oscar Wild та Дмитро Александров 

У благодійному проєкті НаШапку - класика української естради у новому звучанні!

Твори таких легендарних композиторів та виконавців української сцени, як Ігор Поклад, Володимир Івасюк, Мирослав Скорик, Назарій Яремчук та багато інших, звучатимуть у джазових та фанкових аранжуваннях від гурту The Oscar Wild та Дмитра Александрова. 

Гурт «The Oscar Wild» –  це Павло Пігура та Віталій Сичак, які почали грати ще у 2014 році у Львові. А ідея створення гурту прийшла до хлопців вже під час участі у проєкті Х-Фактор-7. Також, до них долучився Дмитро Bobeen Александров – один з найвідоміших українських  джазових музикантів, саксофоніст, композитор. 

10 жовтня 

Гурт DRAFT

Гурт з Вінницької області творить у жанрі український рок. В їх арсеналі є як драйвова альтернатива, так і ліричні пісні.

DRAFT переможці багатьох всеукраїнських фестивалів. Свого часу Радіо ROKS прозвали хлопців ЛЮТІ КОЗЯТИНЦІ та крутять їхні пісні кожного дня.

17 жовтня

RIFFMASTER

Вперше від початку повномасштабного вторгнення НаШапку «Тихо прийде» офіцер ЗСУ  RIFFMASTER, щоб допомогти пораненим і зібрати  на крила для 3-ого полку ССО. А ми йому у цьому допоможемо. 

Riffmaster — Легендарний український рок-гурт, заснований у 2003-му році Андрієм (Riffmaster) Антоненком, визначає свій стиль як «rock acoustic hooligans». Основою фірмового звучання RIFFMASTER є віртуозна гітарна майстерність та проникливий вокал. І тільки наживо можна відчути магію по максимуму! 

24 жовтня

Alexandra Hanke

До нас в гості з Німеччини завітає Alexandra Hanke. І цей концерт відбудеться за сприяння громади протестантської церкви Trinitatis Duisburg Wedau і фундації The Green Room. 

Alexandra Hanke народилася у Києві, закінчила музичну академію зі ступенем магістра джазового фортепіано у м. Катовіце в Польщі, де під час свого перебування співпрацювала з інтернаціональними виконавцями та брала участь у записі декількох альбомів, виданих лейблом Universal Music Polska. Від 2014 року живе у Німеччині, є музичним керівником госпел концертів за участі афроамериканських та південноафриканських вокалістів „Sisters And Brothers In Concert“. У 2021 році вийшов її перший альбом авторської музики „Hanke Plays Hanke“. 

До Александри долучаться джазові зірки України:

Єгор Абрамов – бас,

Павло Галицький – барабани,

Денис Аду – труба,

Віктор Павелко – саксофон, 

Павло Ільницький - вокал

Долучайтеся до нас та підтримуйте благодійний проєкт "НаШапку" - разом ми робимо світ кращим!

Про проєкт

#НаШапку - це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити фронт -  поранених військових - кістковими імплантами, лікарні - препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні. Вхід на всі концерти - безплатний. Під  час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з  незвичайними лотами.

“Проєкт «НаШапку»  був започаткований у Волонтерському центрі “Фролівська 9/11” у 2014 році з початком війни. Він мав на меті підтримку переселенців, що втекли від війни на Сході нашої країни та наших військових. Зараз перед нами нові виклики:  допомога ЗСУ, пораненим  та паліативним хворим. Усіма цими питаннями опікуються наші друзі з Благодійного Фонду “СВОЇ”.  

Музика у буквальному сенсі може врятувати життя. Тому ми збираємося щочетверга, щоб зібрати кошти на кісткові імпланти для наших поранених.”  - розповідає Соня Сотник, засновниця проєкту «НаШапку», радіоведуча.

Read also


up