Bosco Fresh Fest 2013

Bosco Fresh Fest 2013

27 команд, 8 днів і десятки тисяч гостей - в Парку Горького завершився фестиваль незалежної музики Bosco Fresh Fest 2013.

До вражаючої статистики варто було б додати і тонни води, яку принесла пізня московська весна - грози йшли сім з восьми днів фестивалю. Але гостей Bosco Fresh Fest це нітрохи не злякало: # дождьдляслабаков став одним з найпопулярніших хеш-тегів фестивалю в соціальних мережах!

 Цього року фестиваль Bosco Fresh Fest вже не був сюрпризом для меломанів - його чекали за багато місяців до старту проекту. Безкоштовний музичний марафон за участю таких команд, як Woodkid, Datarock, Reverend & The Makers, Tesla Boy, Motorama - подія для московської музичного середовища безпрецедентне. Але крім прославлених колективів на величезній сцені, що виросла прямо перед пісочним пляжем Парку Горького, виступали і зовсім молоді команди з Москви, Петербурга, Києва і Мінська. Ілля Кусніровіч, організатор та ідейний натхненник Bosco Fresh Fest, включив до лайнап фестивалю в першу чергу найяскравіші музичні групи - тих, хто запам'ятався за концертного сезону цього року. Представити нові колективи - Coockoo, Glintshake, KilFil, Poco Cox, Tinavie, Nina Karlsson - з належним розмахом - одна з ключових місій фестивалю. Так команди, що раніше виступали в невеликих московських клубах, збирали тисячі шанувальників - і тисячі нових слухачів. Bosco Fresh Fest дарував своїм гостям свіжі музичні відкриття!

Чого тільки не бачив цей фестиваль! Ми вальсували під дощем, влаштовували флеш-моби, розігрували велосипеди Electra і шикарну Audi A1, підспівували вітчизняним колективам по-англійськи і аплодували російському привітанню «привьет, Москва!» Іноземних музикантів, дуріли у фото-будці журналу Interview, перекушували на ходу бургерами з Маркета і знову бігли до сцени - танцювати, підспівувати і безупинно постити фото в Instagram. Фестиваль Bosco Fresh Fest 2.0 повністю виправдав своє «інтернет-назва» - він починався в Парку Горького і тривав в Мережі - тут в режимі онлайн обговорювали все, що відбувається на сцені і перед нею.

Разом з нами на фестивалі були Вікторія Дайнеко, Петро Наліч, Євген Хавтан, Іван Ургант, Андрій Колесников, Борис Барабанов, і навіть знаменитий заокеанський гість - актор Йєн Сомерхольдер.


Читати також