Концерт-презентацію дебютного альбому гурту «Правиця» назвали космічним

Концерт-презентацію дебютного альбому гурту «Правиця» назвали космічним

20 березня в київському Планетарії прийшло багато людей, щоб почути пісні, які гурт «Правиця» старанно відбирав і з любов’ю  опрацьовував протягом  п’яти років. В цей день народився не тільки Новий Сонячний рік, а й нове життя молодого музичного колективу. В в залі зібрались і ті, хто вже давно знає творчість гурту, і ті, хто потрапив на його виступ вперше.

Ось деякі відгуки про цей вечір:
 
Яніна Соколова, ведуча:
Я дуже щаслива, що доля нас звела із Правицею, ми захоплюємось як маленькою Правицею (фолк-студією), так и великою. Ми оточуємо наших синів тією музикою, яку вважаємо потрібною для їх розвитку. І я вважаю, що якщо буде більше таких колективів, людей, які здатні і хочуть, щоб їхні діти, їхні близькі слухали подібну музику, я думаю, що наша країна буде рухатися вперед. І ті часи, коли Палац Україна буде переповнений прихильниками Стаса Михайлова, - вони будуть далеко позаду. Я дуже сподіваюсь, що колись це буде дуже смішною історією.

Правиця для всієї моєї родини і для багатьох молодих українців - це уособлення того, якою має бути Україна: молодою, патріотичною, сміливою, розумною, талановитою. Мені дуже приємно, що величезна кількість людей прийшли на концерт, як ознака того, що вони цінують подібну музику. І я вважаю, що подібними концертами ми кожним кроком будемо наближатися до виховання смаків нашого молодого покоління.
 
Оксана Караванська, дизайнер (в вишиванках від Караванської виступали солістки гурту, Марта Любчик та Мирослава Салій):Для мене, український фолк – це кармічно-космічна мова, котрою наша нація спілкується із Всесвітом та ідентифікована в ньому. Концерт «Правиця» – пряме підтвердження, що це таки працює: у третьому тисячолітті етнічна музика минувшини, переплетена з сучасними технологіями та пропущена крізь щирі серця, звучить вчасно та потужно!

Анжеліка Рудницька, співачка
"Правиця" зібрала друзів на презентацію дебютного альбому "Кривий танець". Гурт експериментує з народними піснями, змішуючи музичні стилі. Медитативності концерту додавало зоряне небо планетарію. А найвеселішим і найяскравішим акордом залишаються діти - вихованці солісток "Правиці". Дякую за чарівний вечір! 



Читайте также