Кріс Картер вирішив зняти новий сезон серіалу «Секретні матеріали»

Кріс Картер вирішив зняти новий сезон серіалу «Секретні матеріали»

Доброго дня, мої любі. З вами, як завжди, Оля Виноградова. Я вже писала про те, що мені цікаво дізнатися, про що вам цікаво читати мій блог. І ось нещодавно отримала кілька листів-прохань, написати про моє відношення до серіалу Секретні матеріали, або, як в оригіналі, X-files.

Ну що ж, я завжди рада розповісти вам про те, що вас цікавить. Цей серіал я обожнюю ще з дитинства. Музика, гра акторів, містичні сюжети – ці складові створюють таку атмосферу, якої немає в жодному іншому серіалі.

В першу чергу треба розповісти про улюбленицю мільйонів жінок – Джилліан Андерсон. Весь світ її називає агент Скаллі. Дійсно Цілком таємно зробив Джилліан всесвітньовідомою акторкою.

Її дебют на телебаченні – роль у кінострічці Перевтілення.Це було у 1992 році. Наступного року майбутня Скаллі бере участь у зйомках серіалу Клас 96. Ця роль була другорядною, але після цього їй присилають сценарій Секретних матеріалів. І з цього моменту Джилліан отримала світову славу.

Дуже цікаву новину я прочитала буквально вчора, передивляючись жіночий журнал. Отже…
Компанія Fox офіційно оголосила про запуск нового сезону "Секретних матеріалів", який складатиметься з шести епізодів. Шоураннером проекту виступить автор оригінального серіалу Кріс Картер, повідомляє The Hollywood Reporter Russia. Саме він колись наполягав на тому, щоб роль Скаллі виконувала Джилліан.
"Ми повертаємося після 13-літньої рекламної паузи, - говорить Картер. - За ці роки світ став куди більш дивним, тому кращого моменту, щоб розповісти глядачам шість нових історій, просто не знайти".

Девід Духовни і Джилліан Андерсон повернуться до своїх ролей у продовженні проекту. І це чудова новина, друзі! Я мріяла про це багато років, і тепер це реальність.

Телесеріал про надприродні явища "Секретні матеріали" (The X-Files) вперше вийшов на телеекрани в 1993 році. Всього вийшло дев'ять сезонів серіалу, а також було ще два повнометражних картини "Цілком таємно" (The X Files: Fight the Future) в 1998 році і "Секретні матеріали: Хочу вірити" (The X Files: I Want to Believe) у 2008 році. У жовтні 2013 року Духовни і його партнерка по серіалу Джилліан Андерсон заявили, що готові взяти участь у зйомках третього фільму по франшизі.

"Ми мали честь працювати з Крісом протягом усіх дев'яти сезонів, - говорить голова правління Fox Дана Уолден і Гері Ньюман. - За час нашої співпраці ми не тільки набралися величезного досвіду, а й пережили справжній творчий підйом, тому складно переоцінити наше бажання продовжити дослідження всесвіту "Секретних матеріалів".

Зйомки нового сезону стартують влітку цього року. Дата виходу епізодів поки не повідомляється. Але ми будемо чекати!


Читати також